Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nelu Slovákovú oklamali šmejdi: Ženy, pozor na tieto plavky!
Zdielať na

Nelu Slovákovú oklamali šmejdi: Ženy, pozor na tieto plavky!

Zdroj: Instagram/Nela Slováková

Hoci víťazka reality šou Hotel Paradise podniká s plavkami a sama ich nosí, ani ona sem-tam iným značkám neodolá. Po tejto skúsenosti si však rozmyslí, či minie zarobené peniaze na nové bikiny.

Podraz na svojich zákazníčkach sa jej vrátil ako bumerang! Nie je to tak dávno, čo mala Nela Slováková niekoľko trestných oznámení na krku za nedodanie objednaného tovaru. Hviezda reality šou totiž okrem plaviek začala obchodovať aj s rúškami, no tie neboli také kvalitné, ako tvrdila. Verili by ste, že aj ju niekto oklamal a predaj jej šmejd? Presne to sa blondíne stalo! 

Pamätáte si, ako vyzerala Nela počas Hotela Paradise?

​Nele totiž padli do oka bikiny, ktoré našla v jednom zahraničnom online obchode. Objednala si ich za viac ako 60 eur a keď jej dorazili, okamžite ich na dovolenke vyvetrala. A keď v nich zverejnila fotku na Instagrame, spustila sa na ňu kritika! "Bola som úplne v šoku, kým mi niektoré z vás nezačali posielať screeny z Aliexpresu, kde moje plavky, ktoré som celkom draho kúpila, stáli 6,50 eur!!!! Myslela som si, že ma trafí šľak," priznala Nela, ktorá sama podniká s plavkami a vie, aká je skutočná cena naozaj kvalitných kúskov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Slováková si tak objednala zbytočne drahé plavky, ktoré niekto lacno nakúpil a predával ich ďalej. Zdá sa, že Nela na vlastnej koži zažila nekalé praktiky niektorých predajcov... 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

Ako byť trendy v lete a na pláži? Inšpirujte sa!

Súvisiace články

Najčítanejšie