Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Marta Jandová oslávila 50. narodeniny a bojí sa jediného: Nevie, koľko času jej ostáva...
Zdielať na

Marta Jandová oslávila 50. narodeniny a bojí sa jediného: Nevie, koľko času jej ostáva...

Zdroj: TV JOJ

Hoci sa s ňou osud nebabral, napriek všetkých tragédiám, ktoré zažila, je večná optimistka. Marta Jandová priznala, z čoho má najväčší strach...

Porotkyňa Česko Slovensko má talent pred pár dňami oslávila 50. narodeniny. Na tento vek nielenže nevyzerá, no rozhodne sa naň ani necíti... V rozhovore pre český blesk.cz však priznala, že oslavovať toto jubileum pre ňu nebolo vôbec ľahké. Prečo?

​"Budem úprimná, príjemné to nie je. Keď vidím svoju 10-ročnú dcéru, tak si hovorím, že by bolo lepšie, ak by mi bolo 30 a keby som mohla toho mať ešte veľa pred sebou. Na druhú stranu, päťdesiatka v tejto dobe? Ak budem mať šťastie, tak to som iba v polovici. Dobré je, že som si užila úspech, rockový život a teraz som múdra. Už to nie je ako kedysi, keď som bola malá, človek v 50-tke bol odpísaný. Časy sa menia a ja dúfam, že na tých 50 nevyzerám a hlavne...Vôbec sa na to necítim," priznala v rozhovore pre blesk.cz. Marta má za sebou úspešnú spevácku kariéru, v ktorej naďalej pokračuje. Hoci sa s ňou život nemaznal a prišla o mamu a brata, zostáva večnou optimistkou. "Neznášam byť smutná. Vyplačem sa, možno sa aj trochu poľutujem. Poviem si, ako ma opustila mama, ako zomrel brat, že ma opustil chlap...Ale to je už dávno. Nie je potreba sa v tom utápať a neustále sa okolo toho motať... Keď sa vyplačem, mám zase tisíc ciest, kam sa vydať, kam sa dá ísť. A to ma baví, pretože tých možností v živote je hrozne veľa..." dodala Jandová. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie