Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Carrie zo seriálu Sex v meste je naspäť, no ženy sú z nej v rozpakoch: Máš 60 rokov a TOTO už akosi nefunguje
Zdielať na

Carrie zo seriálu Sex v meste je naspäť, no ženy sú z nej v rozpakoch: Máš 60 rokov a TOTO už akosi nefunguje

Zdroj: Profimedia.sk

Sex v meste bol a dodnes je jedným z kultových seriálov, ktoré ženy sex vmpo celom svete milovali. Rovnako aj jej hlavnú hrdinku Sarah Jessicu Parker. 59-ročná herečka sa pustila do nakrúcania už tretej série pokračovania spomínaného seriálu s názvom Ako to bolo ďalej... Má to však háčik!

Keď sa v roku 2004 skončil seriál Sex v meste, mnohé ženy mali hlavu v smútku. Príbeh okolo Carrie Bradshaw a jej priateliek si totiž našiel milióny verných fanúšičiek po celom svete. Aj preto sa tvorcovia rozhodli, že osudy priateliek oživia v celovečerných filmoch, ktoré mali nadväzovať na seriál. 

​Navyše v roku 2021 vznikol aj desať dielny seriál Ako to bolo ďalej..., ktorý tiež dejovo nadväzoval na Sex v meste. Aktuálne sa natáča už tretia séria a práve z neho uniklo niekoľko fotografií, na ktorých vidieť Carrie v uliciach New Yorku. Hlavné hrdinky však medzitým poriadne zostali. Len samotná Sarah Jessica Parker bude oslavovať 60. narodeniny! Tvorcovia si však povedali, že ikonickú Carrie Bradshaw opäť oblečú do kultovej nariasenej sukni, ktorú nosila v úvodnej zvučke seriálu. A toto už u fanúšikov akosi nefunguje… “Áno, bolo to super a rozkošné, ale tak pred 26 rokmi”, “Prepáčte, ale na túto sukňu je už naozaj stará..” množia sa pod jej fotkami z nakrúcania kritické komentáre. Hoci sa mnohí fanúšikovia tešia, že sa opäť nakrúca, mnohí by si ju radšej zapamätali ako módnu ikonu spred 20 rokov a nové časti seriálu by . 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie