Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Meghan a Harry si opäť užívajú chvíľku slávy: Briti sú zhrození, pre TOTO ich majú v zuboch
Zdielať na

Meghan a Harry si opäť užívajú chvíľku slávy: Briti sú zhrození, pre TOTO ich majú v zuboch

Zdroj: Profimedia

Odstrihli sa od kráľovskej rodiny, napriek tomu sa tvária ako by boli na kráľovskom turné. Mnohí sú z ich správania znechutení a neveria im ani nacvičené úsmevy...

Princ Harry (39) so svojou manželkou Meghan (42) pokračujú v trojdňovej návšteve Nigérie, kam manželia zavítali predovšetkým kvôli propagácii športových hier Invictus, ktoré oslavujú desiate výročie a ich zakladateľom je práve Harry. Občania Británie ich cestu vo veľkom komentujú, nazývajú ju pokryteckou a označili ju ako „show Harryho a Meghan,“ píše Daily Mail.

Princ Harry letel z Londýna, kde sa s ním nestretol ani vlastný otec, keďže mal nabitý program, no spolu s manželkou Meghan Markle si v Afrike pozornosti užívajú do sýtosti.  

Šiestu najľudnatejšiu krajinu na svete pobláznila predovšetkým Meghan, ktorá sa už v minulosti hrdo prihlásila k svojim africkým koreňom, genetické testy preukázali, že má na 43 percent nigérijský pôvod. Aj to je dôvod, pre ktorý sú z nej miestni úplne unesení a správajú sa k nej ako k bohyni, niektorí dokonca po stretnutí s ňou plakali od dojatia.

Vojvodkyňa sa tak dočkala skutočne vrelého privítania, po tom, čo nesprevádzala svojho muža do jeho rodného Londýna a údajne sa vyjadrila, že s Britániou skončila. Briti ju majú v zuboch už veľmi dlho a aj pod aktuálnymi článkami z ich cesty po Nigérii sa množia kritické komentáre na jej osobu. Ľuďom sa nepáči jej nacvičený a neúprimný úsmev, falošná skromnosť a tiež skritizovali jej odhalené outfity, ktoré by jej v kráľovskej rodine rozhodne neprešli.  

Profimedia

Mnohým prekáža aj to, že manželia stále používajú tituly vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu. „Hoci sa tvária, že ich cesta do Nigérie je kráľovskou návštevou, tak nie je. Už nie sú reprezentantmi britskej monarchie a ich tituly sú bezvýznamné,“ napísal jeden z mnohých...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie