Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čo sa stalo s fešákom z Pobrežnej hliadky? Prekvapí vás, ako David Charvet vyzerá a čím sa živí
Zdielať na

Čo sa stalo s fešákom z Pobrežnej hliadky? Prekvapí vás, ako David Charvet vyzerá a čím sa živí

Zdroj: Profimedia

Aj po päťdesiatke sa udržiava v top forme, no herectvo už pred rokmi zavesil na klinec. Aktuálne sa venuje biznisu, ktorý by ste u neho asi nečakali!

52-ročný David Charvet bol v deväťdesiatych rokoch obrovskou hviezdou a ženy z celého sveta po ňom šaleli. Popularitu mu priniesol najmä kultový americký seriál Pobrežná hliadka, kde stvárňoval fešného záchranára Matta Brodyho, pripomína portál ew.com.

View this post on Instagram

A post shared by Baywatch (@baywatchtv)

David sa narodil vo francúzskom Lyone, no jeho snom bolo žiť v Amerike, čo sa mu aj ako 8-ročnému podarilo. Jeho matka sa po rozvode rozhodla so synom začať nový život v New Yorku, odkiaľ sa neskôr presťahovali do Kalifornie. 

Od modelingu k herectvu 

David sa už počas štúdií venoval športu, čo mu pomohlo k získaniu vypracovanej postavy. V tom období sa v ňom prebudila túžba stať sa hercom, a tak navštevoval dramatický krúžok, kde získal základy herectva. Predtým sa však úspešne živol ako model a začal sa objavovať v rôznych reklamách.   

V roku 1992 sa zúčastnil konkurzu do seriálu Pobrežná hliadka, a okamžite získal rolu plavčíka Matta Brodyho, ktorá mu sadla ako uliata a odštartovala jeho kariéru. Okrem splneného hereckého sna mu táto úloha priniesla aj lásku. Dal sa dokopy so svojou kolegyňou Pamelou Anderson, ktorá patrila medzi najžiadanejšie ženy tejto doby.

Uspel aj ako muzikant 

Po piatich rokoch David na vlastné rozhodnutie ukončil svoje pôsobenie v Pobrežnej hliadke a prijal lákavú ponuku - účinkovať v seriáli Melrose Place. Neskôr sa objavil ešte v rôznych menších úlohách vo filmoch a seriáloch, no bolo toho čoraz menej. Herec sa preto rozhodol skúsiť šťastie ako muzikant.  

Vydal jediný album Leap of Faith a absolvoval aj úspešné turné, no nakoniec to zabalil aj v hudbe. Podľa jeho slov nakoniec dospel k tomu, že chce byť predovšetkým dobrým otcom svojim dvom deťom, ktoré má so svojou bývalou manželkou Brooke Burke. „Nechcel som ísť natáčať televízny program do Kanady, nechcel som cestovať do Európy kvôli hudbe. Chcel som zostať doma a chcel som byť dobrý otec. Chcel som tu byť pre svoje deti každý deň,“ uviedol David v jednom z rozhovorov.  

Šoubiznis mu nechýba  

Kvôli deťom tiež úplne zmenil svoju profesiu, ku ktorej sa dostal úplne náhodou. Keď totiž pred rokmi nechal stavať pre svoju rodinu nový dom, nebol spokojný s prácou stavbárov a rozhodol sa vziať stavbu do svojich rúk. Robotníkom dal výpoveď a sám len s pomocou projektového manažéra si dom postavil, pričom zistil, že to je práca, ktorá ho napĺňa. Ako sám povedal, pomohli k tomu aj pochvalné reakcie jeho priateľov, ktorí boli jeho domom nadšení a čoskoro od neho chceli pomôcť s vlastnými projektmi.  

David Charvet si založil vlastnú spoločnosť s názvom The Jones Builders Group, ktorá sa špecializuje na výstavbu luxusných domov v Los Angeles a ročne vyprojektuje desať až pätnásť nových domov. Svoje rozhodnutie odísť zo šoubiznisu David neľutuje, aj keď sa mu skôr občas zacnelo. „Dnes je moja práca slúžiť ľuďom. Už nie som hviezda,“ dodal bývalý herec, ktorý aj po päťdesiatke vyzerá príťažlivo a je v super kondičke. Ktovie, možno sa raz k herectvu predsa len vráti...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie