Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mamina sa pochválila vychytávkou pre dcéru, ľudia jej naložili: Tvoje dieťa nie je zvieratko!
Zdielať na

Mamina sa pochválila vychytávkou pre dcéru, ľudia jej naložili: Tvoje dieťa nie je zvieratko!

Zdroj: unsplash/vitolda-klein

Táto mamička na sociálnej sieti inšpiruje ostatných rodičov rôznymi vychytávkami pre deti, žiaľ, často sa s pozitívnymi reakciami nestretáva. Aj za tento “super trik” schytala opäť kritiku!

Lisa Flom je dvojnásobná mamička, ktorá sa s fanúšikmi na sociálnych sieťach delí s radosťami aj starosťami zo svojho rodinného života. Pravidelne zverejňuje aj rôzne vylepšováky, ktoré jej pomáhajú najmä pri výchove a starostlivosti o deti, no nie vždy sa stretáva s pochopením. Poriadnej kritike čelí aj za “napájadlo” pre štvorročnú dcéru, píše The Sun.

Lisa sa posťažovala, že sa jej dcérka v noci často budí kvôli smädu a tak vymyslela vychytávku, s ktorou má dievčatko k dispozícii nápoj po celú noc, nevyleje ho a nemusí k nej kvôli tomu ani vstávať.  

 „Vodu má po ruke vždy, keď potrebuje. Toto je vec, ktorú by som si priala vedieť ako prvorodička,“ napísala k videu, ktoré si na TikToku pozrelo už takmer 20 miliónov ľudí, no väčšina bola z jej nápadu skôr zhrozená.  

Mnohí kritizovali to, že ide o dávkovač pre morčatá, škrečky, či zajace, iným prekážali aj iné veci. „Prečo nepoužívate obyčajný hrnček? Veď si v noci môže rozospatá vypichnúť oko!“ napísala jedna z rozhorčených sledujúcich.   

„Keď chceš škrečka, ale máš dieťa…“ napísal ďalší sledujúci.   

Čo na túto netradičnú vychytávku hovoríte vy?  

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Flom (@ljflommom)

Súvisiace články

Najčítanejšie