Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Novinky ohľadne liečbe rakoviny Kate Middleton: Takto to s ňou vyzerá...
Zdielať na

Novinky ohľadne liečbe rakoviny Kate Middleton: Takto to s ňou vyzerá...

Zdroj: Profimedia

Iba pred mesiacom Kate Middleton verejne priznala, že má rakovinu a musí podstúpiť liečbu. Odvtedy sa o jej stave a o tom, ako sa má, nikto verejne nevyjadroval. Až doteraz!

Populárna britská princezná sa koncom minulého roka stiahla z verejného diania práve kvôli zdravotným problémom. Kate operovali v oblasti brucha, no palác nikdy oficiálne nepotvrdil, čo jej vlastne bolo. Až v marci sama priznala, že vyšetrenia ukázali, že ide o rakovinu a bude musieť podstúpiť preventívnu chemoterapiu…

​Kate v emotívnom príhovore poprosila ľudí, aby jej dali čas na liečbu a rešpektovali jej súkromie. O samotnú princeznú sa okrem doktorov stará najmä manžel, princ William. Ten sa však pred pár dňami vrátil “do práce” a opäť sa začal venovať svojim povinnostiam. A podľa experta na kráľovskú rodinu Richarda Fitzwilliamsa je práve toto dobré znamenie! Členovia monarchie si dobre uvedomujú, že všetko, čo robia, je nejakým odkazom pre verejnosť. Napríklad, aj to, že sa William s Georgeom pred pár dňami objavili na futbalovom zápase, je znakom, že sa "všetko vracia do normálu" a Kate sa má lepšie. “Bolo to znamenie, že aspoň v niektorých veciach fungujú ako tak normálne…Na druhej strane, všetci vieme, že prežívajú veľmi ťažké obdobie…” priznal pre britský web thesun.co.uk Fitzwilliams.

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie