Polojasno, dažďové prehánky
31°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Dvojníčka Kate Middleton: Za deň zarobila aj 1000 eur iba tým, že sa usmievala na ľudí
Zdielať na

Dvojníčka Kate Middleton: Za deň zarobila aj 1000 eur iba tým, že sa usmievala na ľudí

Zdroj: Profimedia.sk

Mnohé známe tváre majú svojich dvojníkov, ktorí vyzerajú akoby im z oka vypadli. Výnimkou nie je ani Kate Middleton, ktorej kópia si v minulosti prišla vďaka podobnosti s princeznou, na poriadny balík peňazí. Využíval jej služby aj samotný kráľovský palác?

Gabriella Munro Douglas je nenápadná brunetka, ktorá však vyniká práve tým, že sa až nápadne podobá na Kate Middleton. Vďaka svojmu vzhľadu precestovala svet a bola ozdobou rôznych akcií práve ako dvojníčka princeznej. 

"Keď som sa vozila po austrálskom Melbourne v kabriolete, usmievala sa a zdravila ľudí na ulici, tak to bol ako sen. Ako dvojníčka Kate Middleton ma firmy platili, aby som ju napodobňovala a v tých chvíľach som si uvedomila, aký to môže byť pocit, žiť ako ona," priznala v rozhovore pre britský web thesun.co.uk Gabriella. 

Jej kariéra ako dvojníčka začala ešte v roku 2011. Gabriella žila vo  Windsore, kde pracovala ako návrhárka nábytku. Ľudia ju však neustále zastavovali s tým, ako veľmi sa na Middleton podobá. Jej mama ju nakoniec presvedčila, aby svoju fotku poslala agentúre, ktorá zamestnávala dvojníkov. Netrvalo dlho a spomínaná agentúra ju zamestnala! "Zarábala som od 750 do 1100 eur za deň! Neboli to však iba peniaze, ale aj zábava a stretla som množstvo milých ľudí. Chodila som na rôzne akcie, párty, fotenia..." Zažila však aj odvrtenú tvár slávy a besnenie ľudí, len aby sa mohli s ňou odfotiť. V roku 2016 si povedala, že prišiel čas skoncovať hraním sa na Kate. Navyše si zarobila dostatok peňazí na to, aby si mohla otvoriť svoj vlastný obchod, kúpila si byt v Londýne a bola finančne zabezpečená... 

Profimedia.sk

Gabriella nie je jedinou dvojníčkou Kate. Aj preto sa objavili špekulácie, po tom ako princezná ochorela a neobjavovala sa na verejnosti, že palác niekedy siahol práve po jej dvojníčke, aby upokojil špekulácie, ktoré začali o Kate a jej zdravotnom stave kolovať. 

​Pravá Kate Middleton

Profimedia.sk

​A takto vyzerá jej dvojníčka...

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie