Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bývalá porotkyňa X Factoru šokuje svojim vzhľadom: Vychudnutá na kosť a tvár ako iná osoba
Zdielať na

Bývalá porotkyňa X Factoru šokuje svojim vzhľadom: Vychudnutá na kosť a tvár ako iná osoba

Zdroj: Profimedia

Manželka slávneho speváka Ozzyho Osbournea sa v poslednom období zmenila na nepoznanie. Fanúšikovia ju nedokázali na ulici ani spoznať a majú vážne obavy o jej zdravie.

71-ročná Sharon Osbourne ešte v minulom roku priznala, že sa jej chudnutie vymklo spod kontroly. "Som príliš vychudnutá, nemôžem pribrať. Chcem, pretože mám pocit, že som chudá až príliš, vážim menej ako 45 kíl," priznala bývalá porotkyňa X Factoru pre Daily Mail.

Najnovšie zábery Sharon Osbourne vydesili ľudí! 

Pochybný liek na chudnutie 

V spomínanom článku bola tiež zmienka o Sharoninom priznaní o užívaní lieku proti cukrovke Ozempic. Ten je v poslednej dobe v Hollywoode doslova hitom a celebrity ho využívajú najmä za účelom redukcie váhy, a to aj napriek tomu, že odborníci pre ním varujú! 

Sharon vďaka pochybnému lieku schudla až tak prehnane, že na nej visí oblečenie a jej vychudnutá tvár v kombinácii s množstvom plastických zákrokov spôsobila, že donedávna krásna zrelá žena pripomína iba nešťastnú krehkú kreatúru.  

Profimedia

Ako úplne iná žena 

"Ešte pred rokom vyzerala veľmi dobre, teraz vyzerá ako zostarnutá starena,” píšu ľudia komentáre na jej najnovšie paparazzi zábery.

“S plastickou chirurgiou a chudnutím zašla príliš ďaleko,“ napísal ďalší. “Už vyzerá horšie, ako jej chorý manžel, nikdy nemala ten liek začať užívať!” pridali sa ďalší. Niektorí dokonca podokli, že keby nebolo uvedené, o koho ide, nikdy by na fotografiách Sharon nespoznali...   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie