Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bývalá hviezda Atomic Kitten výrazne schudla: Má o 25 kíl menej a TAKTO vyzerá!
Zdielať na

Bývalá hviezda Atomic Kitten výrazne schudla: Má o 25 kíl menej a TAKTO vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Roky mala problémy nielen s kolísajúcou váhou, ale aj s nepodarenými plastikami a drogami, kvôli ktorým takmer prišla o život. Našťastie, podarilo sa jej opäť nakopnúť a dnes vyzerá ako úplne iná žena

Keď speváčka Kerry Katona (43) hovorila o tom, že potrebuje schudnúť kvôli chystanej svadbe, nikto tomu nechcel veriť. S kolísajúcou váhou totiž bojuje už celé roky. Ona však všetkým dokázala, že to myslí vážne a za jediný rok zhodila až 25 kilogramov, píše The Sun.

Niekdajšia členka dievčenskej hudobnej skupiny Atomic Kitten sa viac ako hudbou preslávila najmä rôznymi škandálmi, plastikami či nadmerným priberaním. Teraz však Kerry Katona chudne do svadobných šiat a vyzerá to tak, že úspešne.    

Bohužiaľ, niekdajšia slávna speváčka popularitu neuniesla a už po roku ju z kapely kvôli jej správaniu vykopli. Speváčka potom prepadla drogám, konkrétne kokaínu, mnohokrát sa predávkovala a takmer zomrela, tiež si úplne zničila nosnú prepážku. To všetko je však minulosť a štvornásobná mamina začala na sebe tvrdo makať.

View this post on Instagram

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

Kerry okrem chudnutia vyhľadala aj služby plastického chirurga, ktorý jej upravil zničený nos a vykonal plastiku očných viečok, aby pôsobila mladistvejšie.  

So svojou postavou a vylepšeným výzorom je natoľko spokojná, že sa pravidelne predvádza nielen na Instagrame, ale aj na platenom profile na OnlyFans, kde predáva svoje polonahé či úplne nahé zábery.  

„Neuveriteľné, Kerry, cvičenie sa vyplatilo. Len tak ďalej,“ písali jej mnohí fanúšikovia pod zverejnenými zábermi.

View this post on Instagram

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)

Samozrejme sa našli takí, ktorí speváčku obviňovali, že si k novému telu pomohla “slávnymi” injekciami  Ozempicu, ktoré pomohli schudnúť už mnohým celebritám, no odborníci pred nimi varujú. Kerry sa však nevyjadrila, či bol práve toto spôsob, ktorým po rokoch snaženia naozaj schudla. Tvrdí, že si začala strážiť denný príjem kalórií a nedá dopustiť na fantastické účinky jógy. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie