Jasno
20°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
Aké topánky nosíte najradšej? Prekvapí vás, čo to hovorí o vašej osobnosti!
Zdielať na

Aké topánky nosíte najradšej? Prekvapí vás, čo to hovorí o vašej osobnosti!

Zdroj: unsplash/cleo-vermij

Štýl obliekania o nás všeličo prezradí a rovnaké je to aj s topánkami. Mnohé o nás povie nielen stav našej obuvi, ale aj typy topánok, ktoré si vyberáme.

Cítite sa najlepšie napríklad v teniskách či členkových topánkach? Váš obľúbený typ topánok o vás veľa prezradí!

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Tenisky 

Máte rada pohodlie a nerada veci komplikujete. Na svoje okolie pôsobíte pohodovo a väčšinou vychádzate so všetkými. Ste otvorená osoba, ktorá rada skúma nové možnosti a má rada nové nápady. Topánky meníte nerada, ale inak vám je stereotyp cudzí. 

unsplash/gold-chain-collective

Vysoké podpätky 

Ak nosíte ihličkové podpätky, ste považovaná za skutočnú dámu a vyznávačku skvelého štýlu. Veľa dáte na estetiku a rada sa obklopujete krásnymi vecami. Niekedy môžete pôsobiť až veľmi rázne a ostro, niektorí ľudia sa vám radšej uhýbajú z cesty. Väčšinou si idete tvrdo za svojim, ste pracovitá a tiež ochotná. Tie z vás, ktoré milujú vysokú platformu, sa väčšinou hodia do vedúcich pozícií. 

unsplash/amanda-vick

Baleríny 

Nedáte dopustiť na baleríny? Potom ste pracovitá a nevyhľadávate prílišnú pozornosť. Ste starostlivá, sústredená, skromná a veľkorysá. Najradšej ste niekde v zákulisí alebo v súkromí svojej kancelárie.

View this post on Instagram

A post shared by eobuv.sk (@eobuv.sk)

Členkové 

Členkové topánky (či už sú na podpätku, alebo bez) nosia ženy, ktoré sú vždy pripravené a uvažujú racionálne. Nerobí vám teda problém rozhodovať sa či riešiť problémy a nebojíte sa presadiť svoj názor. 

unsplash/kristina-petrick

Mules 

Pravdepodobne budete veľmi výrečná, ste jedna z tých, ktoré sa ako prvé postavia pri prípitku alebo rady rozprávajú zábavné príbehy. Milujete, keď ste stredobodom pozornosti, a sebavedomie vám nechýba.

View this post on Instagram

A post shared by Sol'eart (@soleartfashion)

Pánske topánky a mokasíny 

Pokiaľ preferujete pánsky štýl topánok (oxfordky), ste človek, ktorý uprednostňuje minimalizmus a má rád všetko jednoduché. Ste otvorená a nebojíte sa byť úprimná. Pokiaľ sú vašim favoritom v botníku mokasíny, chcete mať všetko perfektné a ste veľmi zodpovedná. Vaše úlohy sú vždy splnené na sto percent. Všetci sa na vás môžu spoľahnúť.

Žabky 

Nenosíte ich len na pláž ako ostatní, aj na doma máte jeden pár a leto bez nich si nedokážete predstaviť. Ak je to takto, tak ste človek, ktorý je rád so svojimi priateľmi, nie je upätý, rád sa baví a je spontánny. Tiež ste veľmi tolerantná osoba. Najšťastnejšia ste, keď sa môžete zaoberať svojimi koníčkami. Nerada robíte veci, ktoré sa od vás očakávajú, a milujete prekvapenie.

Na kline 

Tieto topánky miluje aj princezná Kate. Rovnako ako ona ste pôvabná a viete, ako sa o seba starať. Vyžarujú z vás šarm a sebaistota. Ľudia sú radi vo vašej blízkosti, ste totiž vrelá a sympatická bytosť.

Extravagantné topánky 

Topánky milujete na zbláznenie, máte doma botník, ktorý sa vám pomaly nezmestí do bytu, a navyše všetky vaše kúsky sú úplne neprehliadnuteľné. V nosení extravagantných topánok ste jednoducho profík. Pôsobíte na svoje okolie veľmi sebavedome. Je jasné, že si chcete užívať život a rada sa stávate stredobodom pozornosti. 

unsplash/bert-ferranco

Súvisiace články

Najčítanejšie