Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Chcela mať po dojčení opäť pekné prsia, rozhodla sa pre plastiku: Z výsledku budete zhrození!
Zdielať na

Chcela mať po dojčení opäť pekné prsia, rozhodla sa pre plastiku: Z výsledku budete zhrození!

Zdroj: Profimedia

Po tehotenstve a dojčení túžila po tom, aby jej prsia boli krásne a pevné ako predtým, preto sa rozhodla pre plastiku, kvôli ktorej vycestovala až do Mexika. Takýto výsledok však nečakala ani v najhoršom sne!

Keď sa Adraly z Arizony rozhodla pre plastickú operáciu prsníkov, najskôr o tom nepovedala ani manželovi. Na zákrok minula peniaze, ktoré si šetrili na dôchodok a najhoršie na tom bolo to, že operácia dopadla katastrofálne a žene zostali len strašné bolesti a oči pre plač.

„Druhý deň po operácii som cítila veľké pnutie a tlak v oblasti, kde bol vykonaný rez. Pálilo to a svrbelo. Aj keď lekár tvrdil, že je to v poriadku, na kliniku som sa po niekoľkých dňoch musela vrátiť. Rany sa mi rozchádzali a niečo mi z pŕs vytekalo, strašne to bolelo,” spomína na strašné chvíle Adraly.  

V nemocnici jej niektoré stehy vybrali a niektoré nechali a ubezpečili ju, že to je v poriadku a môže sa vrátiť domov. Po pár dňoch sa jej stav opäť začal zhoršovať. Jazvy sa extrémne rozšírili a prsia boli bolestivé. „Vyzeralo to, ako keby mi niekto namiesto dvorcov našil kolieska salámy,” povedala žena a dodala, že klinika si chybu nepriznala, ani jej už nevedeli pomôcť.  

Profimedia

Adraly už na ďalšie zákroky nemala peniaze a niekoľko rokov sa kvôli zdeformovaným prsiam trápila. Hanbila sa vyzliecť aj pred vlastným mužom a mávala depresie a úzkostné stavy.   

Žena nakoniec vyhľadala odborníkov na nevydarené plastické operácie doktora Terryho Dubrowa a doktora Paula Nassifa, ktorí v relácii Botched pomáhajú presne takýmto ľuďom. Našťastie, vďaka nim je Adraly konečne šťastná a jej prsia sú konečne v poriadku! 

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie