Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Plus size influencerka prosí ľudí, aby jej nedávali rady: Schudnúť nemieni, svoje krivky vraj miluje
Zdielať na

Plus size influencerka prosí ľudí, aby jej nedávali rady: Schudnúť nemieni, svoje krivky vraj miluje

Zdroj: Profimedia

Dookola od ľudí počúva, že by mala schudnúť a už ju to naozaj nebaví. Svoje telo miluje presne také, aké je a snaží sa to učiť aj iné ženy.

Plus size influencerka Bella Davis z Austrálie sa na sociálnych sieťach venuje prevažne téme body positivity, píše mirror.co.uk. V jednom z posledných postov sa rozpísala o tom, že jej ľudia neustále radia, že by mala schudnúť a píšu jej tipy, čo má vyskúšať. Bella už nechce počúvať, že ktorá diéta zaberie alebo že vďaka ktorému cvičeniu zaručene zhodí.

Bella mala síce v minulosti zo svojej postavy komplexy, no svoje telo sa naučila milovať.  „Rada by som vám pripomenula, že sa nemusíte cítiť pod tlakom, aby ste vyzerali tak ako iní,“ odkázala vo videu svojim fanúšikom.   

Aj Bella priznala, že má s chudnutím svoje skúsenosti. Vyskúšala vraj mnoho diét, ale zakaždým to skončilo jojo efektom. Nakoniec zistila, že je vlastne najspokojnejšia, keď má svojich pár kíl navyše.  

Profimedia

„Dnešná kultúra diét vás prinúti si myslieť, že chudý rovná sa krásny, úspešný, šťastný. Ale vy si všetky tie veci zaslúžite bez toho, aby ste sa museli meniť,“ dodala na záver.  

Bella má na Instagrame vyše 200-tisíc sledujúcich, ktorí oceňujú, že sa nebojí ukázať, že ženské telo môže byť krásne a zdravé aj s nedostatkami a niekoľkými kilami navyše.  

Súvisiace články

Najčítanejšie