Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Po radikálnom schudnutí ju priatelia nespoznávajú! Ako sa jej podarilo zhodiť 95 kíl?
Zdielať na

Po radikálnom schudnutí ju priatelia nespoznávajú! Ako sa jej podarilo zhodiť 95 kíl?

Zdroj: Profimedia

Táto žena si jedného dňa povedala dosť a pustila sa do najväčšej premeny vo svojom živote. Ten výsledok je fantastický!

Elizabeth Watkins (38) sa roky prejedala a žila úplne nezdravo. Až keď sa dostala na šialenú váhu 165 kíl, dokázala si konečne priznať, že má veľký problém a nemôže takto pokračovať ďalej.

Čo sa to s Madonnou deje?

​​S nadváhou bojovala už od detstva. Elizabeth pochádza z Turecka, no neskôr sa s rodinou presťahovala do Veľkej Británie. Rodina vždy držala pokope a k posedeniam či oslavám vždy patrilo veľa jedla a sladkých dobrôt, ktorým nedokázala odolať. Jej váha sa jej totálne vymkla spod kontroly a kvôli obezite začala mať vážne zdravotné problémy, navyše sa medzitým jej rodičia rozviedli, čo ju totálne dorazilo.

Profimedia

​Pomohla jej operácia

Elizabeth sa našťastie rozhodla pre zmenu, pretože túžila po zdravšom a krajšom živote. Podstúpila bypass žalúdka a radikálne zmenila svoj jedálniček, postupne začala aj s pohybom. Naučila sa, že nesmie žiadne jedlo vynechávať a musí jesť v pravidelných časoch a menších dávkach.

Jej snaha a odhodlanie sa vyplatili, za necelé dva roky má o 95 kíl menej! Elizabeth sa konečne vrátilo stratené sebavedomie a dokonca si po prvýkrát v živote našla skutočnú lásku. Začala chodiť do spoločnosti a obnovila staré priateľstvá, ktoré zanedbávala, pretože sa kvôli nadváhe schovávala doma. Ľudia boli z jej zmeny ohromení a mnohí ju absolútne nespoznali.

Profimedia

A čo radí tým, ktorí potrebujú schudnúť a nevedia sa nakopnúť? Nikto nemôže urobiť toto rozhodnutie za vás, musíte to urobiť iba pre seba. Ale ak sa rozhodnete a budete na sebe poctivo pracovať, ľudia vás budú podporovať!“

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie