Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Najnovšie fotky svetovej topmodelky vystrašili ľudí: Čo sa TO s ňou stalo?
Zdielať na

Najnovšie fotky svetovej topmodelky vystrašili ľudí: Čo sa TO s ňou stalo?

Zdroj: Instagram/bellahadid

Má nádhernú tvár, absolútne dokonalé telo, atraktívnu prácu, popularitu a milióny na účte, no zároveň je perfektným príkladom toho, že toto všetko nám zaručene šťastie a spokojnosť neprinesie.

25-ročná Bella Hadid zažiarila v modelingovom svete už ako 16-ročná a veľmi rýchlo sa zaradila medzi najžiadanejšie modelky sveta. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že táto kráska má všetko na svete, aj ona priznala svoje trápenia, ktoré často úsmevom iba zakrýva.

Naša psychika a duševné zdravie je veľmi krehké a svoje vie o tom aj táto svetoznáma kráska. Pred svojimi fanúšikmi už dávnejšie priznala, že aj ona má svoje trápenia, teraz bola ešte konkrétnejšia a pridala tiež niekoľko smutných a uplakaných záberov.

;

„Sociálne médiá neukazujú realitu. Pre každého, kto má problémy, myslite na to. Niekedy všetko, čo potrebujete počuť, je, že v tom nie ste sami. Zrútila som sa,  vyhorela a bola som na dne toľkokrát, že môžem povedať, že keď na sebe dostatočne tvrdo pracujete, trávite čas osamote, tak pochopíte všetky svoje traumy aj radosti. Naučíte sa porozumieť vlastnej bolesti a zistíte, ako ju zvládnuť,“ cituje Bellu magazín yahoo.com.   

Instagram/bellahadid

“Chcem, aby ste vedeli, že na konci tunela je vždy svetlo a horská dráha sa vždy v určitom bode úplne zastaví. Je tu priestor, aby to znovu rozbehlo  a pre mňa bolo vždy príjemné vedieť, že aj keď je niekoľko dní, týždňov, či mesiacov zlých, do určitej miery sa to vždy opäť zlepší,“ dodáva Bella, ktorá verí, že svojím úprimným priznaním pomôže aj iným ľuďom, ktorí sa trápia a nevedia nabrať odvahu, aby sa zdôverili a poprosili o pomoc. Určite je takých dosť aj medzi jej fanúšikmi, ktorých má viac ako 47-miliónov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

Súvisiace články

Najčítanejšie