Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Táto matka prešla obrovskou premenou: Klobúk dole, po schudnutí vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Táto matka prešla obrovskou premenou: Klobúk dole, po schudnutí vyzerá fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Neustále diéty a následný jojo efekt ju presvedčili, že k zhodeniu nadváhy sa musí dopracovať inak. Nakoniec sa jej to podarilo a za jediný rok sa zmenila na nepoznanie

28-ročná Kayleigh Baldwin-Wilkinson nabrala po pôrodoch svojich detí obrovskú nadváhu, ktorej sa nevedela zbaviť. Po mnohých neúspešných diétach sa rozhodla podstúpiť zákrok, ktorý jej konečne pomohol dosiahnuť svoj sen o krajšej a štíhlejšej postave.

Obezita rozhodne nie je len estetický problém!

„Vždy som bola bacuľatá, no po pôrodoch to bolo najhoršie. Dookola som držala diéty, a keď som aj schudla, kilá sa vrátili späť,” cituje mamičku Daily Mail. Tá sa nakoniec rozhodla pre bypass (zmenšenie) žalúdka, za ktorý vysolila 3200 libier.

Operácia jej skutočne pomohla schudnúť, no po veľkej nadváhe jej zostalo obrovské množstvo prebytočnej kože, prsia sa jej úplne stratili a ona bola rozhodnutá urobiť všetko, aby bola jej postava čo najdokonalejšia.

O rok neskôr odletela do Turecka, kde sa objednala na niekoľko zákrokov. Okrem odstránenia nadbytočnej kože po chudnutí si nechala upraviť aj prsia, do ktorých si nechala vložiť implantáty. Zákroky ju v Turecku vyšli približne o 10-tisíc libier menej ako v Anglicku a s výsledkom je veľmi spokojná.

Anglická mamina momentálne váži 66 kíl a veľmi sa teší zo svojho nového vzhľadu, mnohí ľudia ju dokonca nespoznávajú.

„Šetrila som si na tie zákroky a teraz viem, že sa mi to oplatilo. Cítim sa úžasne, no zároveň je to zvláštne, pretože tá obrovská premena sa stala v priebehu jedného roka. Stále nemôžem uveriť, že tá osoba v zrkadle som ja,“ hovorí Kayleigh, ktorá sa teší najmä z toho, že sa môže konečne plnohodnotne venovať deťom a športovať s nimi.

„Moje BMI je teraz zdravé, kým predtým som bola morbídne obézna,“ hovorí príťažlivá fit mama, ktorá sa teší, že sa konečne tak rýchlo nezadýcha na schodoch a dokonca ju prestali bolieť aj kĺby.

Klobúk dole, úžasná premena, nech jej to vydrží!

Súvisiace články

Najčítanejšie