Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Christina Aguilera schudla 18 kíl a vyzerá fantasticky: Toto je diéta, ktorá jej pomohla
Zdielať na
Relax a zdravie

Christina Aguilera schudla 18 kíl a vyzerá fantasticky: Toto je diéta, ktorá jej pomohla

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci na začiatku kariéry bola štíhla ako prútik, Christina Aguilera až oveľa neskôr priznala, že to bolo len vďaka prísnym diétam. Keď s nimi skoncovala, zaguľatila sa a nabraté kilá roky nevedela zhodiť. Až doteraz!

Aguilera je jednou z mála hviezd, ktoré počas svojej kariéry prešli naozaj neuveriteľnými zmenami imidžu. Kým v 90. rokoch bola extrémne štíhla, na jej konci pribrala desiatky kíl. Bol to práve jej zovňajšok, pre ktorými si vyslúžila aj množstvo kritiky a posmeškov. 

V mnohých zahraničných rozhovoroch s odstupom času totiž priznala, že polovicu svojho dospelého života sa poriadne nenajedla, len by bola štíhla. Keď s rôznymi diétami a hladovkami skončila, priberala. Po narodení detí stavila na dúhovú diétu, vďaka ktorej sa jej aj podarilo schudnúť. Denne skonzumovala iba 1600 kalórií a jedla prevažne iba ovocie a zeleninu. Nebolo to však trvácne a opäť pribrala. Aktuálne sa však pýši opäť štíhlou postavou. Hoci tvrdí, že z jedálnička vyhodila sladkosti, nezdravé jedlá a stavila na zdravé a celozrnné potraviny, v kuloároch sa šepká, že aj jej pomohli práve špeciálne chudnúce injekcie, ktoré sú ostatné mesiace medzi celebritami hitom...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina)

Profimedia.sk

christina aguilera pribrala

Profimedia.sk

Zdielať na

Najčítanejšie