Zatiahnuté
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Kate a William zverejnili FOTKU k ich 13. výročiu svadby: Ľudia sú z nej zdesení!
Zdielať na

Kate a William zverejnili FOTKU k ich 13. výročiu svadby: Ľudia sú z nej zdesení!

Zdroj: Profimedia

Ten čas ale letí! Od veľkolepého sobáša Kate Middleton a princa Williama uplynulo v pondelok už dlhých trinásť rokov. A pri tejto príležitosti manželia zverejnili aj fotku, ktorá však vyvolala poriadny šok. Prečo?

Kate a William sú miláčikovia Británie a ich sobáš pred rokmi sledovali milióny ľudí po celom svete. Na obrade sa zúčastnilo takmer 2000 hostí a vysielali ho aj naživo. Aj preto si túto významnú udalosť Kate a William pripomínajú každý rok fotografiou. 

​Tento rok vsadili na oficiálnu fotografiu manželov, no v jej čiernobielej verzii. Fotka tak dostala akýsi smútočný nádych a vzhľadom k okolnostiam, mnohých napadlo, že s Kate je zle. Middleton pred pár týždňami oznámila, že má rakovinu a po operácii podstupuje preventívnu chemoterapiu. Odvetdy však o nej verejnosť nič nevie. A to je dôvod, prečo mnohým napadlo, pri pohľade na fotku, to najhoršie. "Čiernobiela fotka? Desí ma to!", "Vždy, keď sa na tú fotku pozerám, myslím si, že zomrela. Mám pocit, že čoskoro budeme počuť zlé správy..." množia sa pod fotkou komentáre plné obáv. Čo si myslíte vy?

Kate Middleton a princ William, svadba

Kate Middleton a princ William, svadba

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie