Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Slávny spevák desí fanúšikov svojím vzhľadom: Čo sa to s ním deje, vyzerá ako bezdomovec!
Zdielať na

Slávny spevák desí fanúšikov svojím vzhľadom: Čo sa to s ním deje, vyzerá ako bezdomovec!

Zdroj: Profimedia

Ľudia ho na aktuálnych záberoch nedokázali spoznať a o mladého speváka majú vážne obavy. Je sním naozaj zle alebo sa len vykašlal na svoj imidž?

Fanúšikovia detského idola Justina Biebera (30) sa o neho v poslednom čase boja. Nielenže spevák trpí vzácnym neurologickým syndrómom, ktorý sa prejavuje čiastočným ochrnutím tváre, ale stále častejšie sa objavujú aj špekulácie o jeho rozchode s manželkou Hailey. Nedávno dokonca zverejnil fotky, na ktorých by ho iba málokto spoznal, píše Daily Mail.

Iba nedávno sa riešila kauza, kedy 57-ročný herec Stephen Baldwin (brat slávnejšieho Aleca), ktorého dcéra Hailey je Bieberovou manželkou, poprosil svojich fanúšikov na Instagrame, aby sa „modlili“ za Justina Biebera aj jeho dcéru. Rozvíril tým obavy o spevákovo zdravie. A obavy boli oprávnené, pretože Bieber podľa známych informácií trpí vzácnym neurologickým syndrómom zvaným Ramsay-Huntov syndróm, ktorý sa prejavuje čiastočnou paralýzou tváre. Hailey, ktorá svojho manžela vo všetkom podporuje, vraj bola kvôli otcovmu kroku naštvaná.   

Napriek tomu, že sa celkom nedávno objavili špekulácie o tom, že Justin a Hailey už netvoria pár, tajný zdroj, ktorý je dvojici blízky, to vyvrátil. „Vedú si naozaj dobre a sú veľmi šťastní, žiadny rozvod neexistuje,“ povedal. 

Profimedia

Spevák v marci oslávil 30. narodeniny a odvtedy na svojom instagramovom profile zdieľal len pár príspevkov, tie posledné však jeho fanúšikov znepokojili. „Prečo vyzerá ako bezdomovec?“ pýtajú sa v komentároch pri fotkách, na ktorých má kedysi fešný idol vyzerá zanedbane. Fanúšikov však nezaskočili len neupravené vlasy a fúzy, Bieber zdieľal aj snímku, na ktorej mu tečú slzy po tvári. Ten okomentovala aj jeho žena Hailey Bieber, a síce stručným „pretty crier“.

Nie je žiadnym tajomstvom, že spevák zápasil alebo stále zápasí s psychickými problémami. Veľa podporovateľov mu teda praje šťastie. „Milujeme ťa,“ objavuje sa často medzi komentármi. „Duševné zdravie je obrovský problém na celom svete. Prosím, staraj sa o seba, brat...“ napísal jeden z mnohých. Snáď je to len zlé obdobie a Justin sa dá opäť dokopy!  

Súvisiace články

Najčítanejšie