Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Drahým kúram neverí: Jennifer Lopez sa spolieha na lacný trik, ktorým si zlepšuje zdravie aj pleť
Zdielať na

Drahým kúram neverí: Jennifer Lopez sa spolieha na lacný trik, ktorým si zlepšuje zdravie aj pleť

Zdroj: Profimedia

Ako je možné, že aj po päťdesiatke vyzerá dokonca lepšie ako pred rokmi a to dokonca aj bez botoxu a plastických operácií? JLo okrem zdravej životosprávy nedá dopustiť na prírodný produkt, ktorý podľa nej účinkuje doslova zázračne!

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez má 54 rokov, no pri pohľade na jej dokonalé telo a krásnu tvár, by jej skutočný vek netipoval snáď nikto. Okrem zdravej stravy, pravidelného pohybu a dôkladnej starostlivosti o pleť, sa JLo spolieha aj na kvalitný olivový olej, ktorým si zlepšuje nielen zdravie, ale aj vzhľad pleti a pokožky celého tela.

Známa dermatologička, ktorá si hovorí Dr. Dray, natočila video s názvom "Prečo JLo nestarne", v ktorom sa snaží vysvetliť, ako je možné, že táto latino hviezda vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým, píše brightside.me. 

;t=84s 

Lopez vraj neuznáva botox a namiesto neho využíva účinnú chladivú masáž tváre, denne sa natiera ochranným krémom s vysokým UV faktorom, dbá na zdravý jedálniček a je v neustálom pohybe, vďaka čomu jej pokožka vyzerá sviežo a zdravo, pretože je stále aktívna, čo zlepšuje krvný obeh a znižuje zápaly v tele.   

Profimedia

Lacný trik na nezaplatenie 

Okrem vyššie spomenutých tipov si Jennifer Lopez nevie vynachváliť účinky extra panenského olivového oleja, ktorý pravidelne konzumuje a využíva pri príprave zdravých jedál, ale podľa nej je aj fantastickým prostriedkom na krásu a spomalenie starnutia.  

Olivový olej je skvelý napríklad v šalátoch, Jennifer si niekedy dáva jednu lyžicu aj nalačno pred raňajkami, čo jej zlepšuje fungovanie metabolizmu a tiež je to účinné proti zápalom a ako prevencia pred rôznymi ochoreniami. 

Profimedia

Latino kráska používa olivový olej na celé telo namiesto telového mlieka. Je vhodný aj na citlivú pleť, spomaľuje tvorbu vrások a keď ho pri nanášaní spojíte s jemnou masážou, pleť zostane nielen hydratovaná ale aj dôkladne prekrvená. Olivový olej môžete rovnako ako JLo pridávať aj do rôznych domácich masiek na pleť a zábalov na vlasy.  

Čo poviete, vyskúšate silu olivového oleja aj vy?   

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Najčítanejšie