Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ženy od nej pýtajú rady, ako schudnúť: Katarína Koščová priznala, čo jej naozaj pomohlo!
Zdielať na

Ženy od nej pýtajú rady, ako schudnúť: Katarína Koščová priznala, čo jej naozaj pomohlo!

Zdroj: instagram/katarina.koscova

Hoci vždy krásne spievala, ľudia oveľa viac ako jej hlas, riešili práve jej hmotnosť. Hoci sa Katarína Koščová roky snažila schudnúť, nedarilo sa jej a kvôli tomu aj trpela...

Koščová dlhé roky mala nejaké to kilečko navyše a hoci sa snažila schudnúť, nedarilo sa jej. Až oveľa neskôr priznala, že kvôli svojej hmotnosti a posmeškom veľmi trpela. Pred pár rokmi sa jej podarilo zbaviť sa nadbytočných kilogramov. Odvtedy sa jej ženy neustále pýtajú jediné - ako? 

"Nemôžem s vami zdieľať moje jedálničky, lebo to je niečo, čo sedelo mne, ja som si ich pripravovala sama podľa mojich chuťových preferencií. Základom má podľa mňa byť to, aby sme sa naučili stravovať vyvážene a tak, že je to pre nás udržateľné. Nemôžem s vami zdieľať ani kalorické nastavenie mojich tabuliek, lebo je to pre vás absolútne nerelevantné. Nemôžte si ich nastaviť podľa mňa. Dvaja ľudia s rovnakou výškou a váhou nebudú mať rovnaké nastavenia, ak sa to robí správne. A sme opäť pri odborníkoch. Bolo by vrcholne neetické, ak by som vám ja dávala rady. Už to, že spomínam kalorické tabuľky je na hrane, mne to síce poslúžilo ako výborný nástroj, ale niekomu inému môže obsesívne zapisovanie a kontrolovanie spustiť poruchu príjmu potravy..." priznala Katarína a dodala, že jej v chudnutí nepomohli žiadne zázraky, ale odborníci. Našla si hneď niekoľko expertov na výživu, podľa ktorých sa, čo sa týka stravy, riadila. "Nepotrebujú vymýšľať žiadne diéty, žiadne hladovky, očistné kúry, predávať vám drahé nefungujúce spaľovače tukov, či rôzne suplementy…Vďaka sledovaniu týchto múdrych ľudí mám omnoho lepší vzťah k jedlu, k svojmu telu… " dodala a nezabudla ich ani vymenovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie