Zatiahnuté, dážď
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
DRSNÝ odkaz Dary Rolins všetkým, ktorí ju skritizovali za vylepšenú tvár: Mne je jedno, čo si myslí nejaká teta alebo ujo!
Zdielať na

DRSNÝ odkaz Dary Rolins všetkým, ktorí ju skritizovali za vylepšenú tvár: Mne je jedno, čo si myslí nejaká teta alebo ujo!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Dara Rolins sa po dlhých týždňoch, kedy sa zotavovala z faceliftingu, svojim fanúšikom opäť ozvala! Tentokrát vôbec nešetrila kritikou tých, ktorí sa do jej upraveného zovňajška poriadne pustili. Prečo?

Dara si po päťdesiatke povedala, že jej tvár potrebuje "omladnúť". V Taliansku si našla chirurga aj kliniku, na ktorej jej mali urobiť facelifting a to všetko anonymne. 

​Plastický chirurg však samotný zákrok aj video, čo plánuje na Darinej tvári urobiť, vytrúbil do sveta a všetci sa tak o ňom dozvedeli. Speváčke tak neostávalo nič iné, ako vyjsť s pravdou von a zákroky priznať. Potom sa na dlhé týzdne zo sociálnych sietí odmlčala, aby sa z operácie zotavila. Až včera sa svojim fanúšikom cez instagram opäť prihovorila a ukázala, ako to celé dopadlo. A tí ju nešetrili slovami, že sa na seba už nepodobá. Kritika Rolins nenechala chladnou a adresovala im slová, ktoré asi nechceli počuť. "Snáď ste si nemysleli, že som sa sem vrátila, pretože mi chýbal názor všetkých tých odborníkov na Daru!??? Samozrejme, ma teší každý milý kompliment, ale zároveň nechápem potrebu niektorých z vás písať mi sem názor a postoj k estetickej chirurgii... Veď na to existujú rôzne diskusné fóra, kde sa môžete smelo rozčúliť, posťažovať si, ohovoriť ktorúkoľvek z nás (mňa samozrejme najviac, prosím) a navyše tam narazíte na vám podobných dobrákov, takže súznenie! Mne je totiž dosť jedno čo si myslí nejaká teta alebo ujo, ktorého vôbec nepoznám... Nechce sa mi v tom prehrabovať a mazať negatívne komenty, alebo blokovať hejtrov, na to máme iných sebestredných umelcov, ale jedno je isté: Na to, ako sa cítim, na čom mi záleží a čo sa mi páči nemá ani dobrý ani zlý koment žiaden vplyv. To možno, keď som mala 10 rôčkov a myslela som si, že ma musí mať každý rád, aby som bola šťastná. Šetrite si nervy, energiu a rady pre ľudí, ktorých minimálne osobne poznáte i keď TO, či o ne niekto z nich stojí, je už vec druhá. Najlepšie totiž vychádza starať sa HLAVNE o seba..." odkázala im Dara. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie