Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Princezná Charlotte oslávila 9. narodeniny: Pozrite sa, ako ju zvečnila milujúca mama
Zdielať na

Princezná Charlotte oslávila 9. narodeniny: Pozrite sa, ako ju zvečnila milujúca mama

Zdroj: Profimedia

Hrdí rodičia zverejnili nový portrét svojej jedinej dcéry, ktorý už tradične nafotila jej mama Kate, ktorá sa kvôli chorobe momentálne lieči v ústraní. Pozrite sa, ako ich dievčatko vyrástlo!

Princezná Kate a princ William sú na všetky svoje deti nesmierne hrdí a ako to už býva zvykom, v deň ich narodenín zverejňujú na sociálnej sieti ich najnošie fotografie aj s blahoželaním. Napriek tomu, že Kate podstupuje náročnú liečbu rakoviny, ani tentokrát rituál fotografovania svojich ratolestí nevynechala, informuje today.com.

Princezná Charlotte oslávila 2. mája svoje 9. narodeniny a pri tejto príležitosti jej rodičia na sociálnej sieti zverejnili vydarenú fotografiu s krátkym textom. "Všetko najlepšie k 9. narodeninám, princezná Charlotte! Ďakujeme za všetky dnešné milé odkazy," stálo pri zábere, ktorý už tradične zhotovila princezná Kate.  

Princezná z Walesu je totiž nadšenou amatérskou fotografkou a už niekoľkokrát dokázala, že jej to ide naozaj veľmi dobre, táto milá momentka je toho len ďalším dôkazom. Princezná na ňom zároveň vzdala hold svojej prababičke, kráľovnej Alžbete II. (†96). Charlotte totiž pózuje pri svetlo ružových kvetoch pomenovaných práve po zosnulej panovníčke - Clematis Elizabeth.

Princezná Charlotte patrí medzi mimoriadne obľúbených členov britskej kráľovskej rodiny. Je veľmi pôvabná a už od útleho veku sa dokázala, na rozdiel od svojich pojašených bratov, veľmi vhodne a zdrvorilo správať. Vie sa o nej aj to, že má veľmi priateľskú povahu a podľa jej rodičov má tiež skvelý zmysel pre humor.  

Po rodičoch zdedila aj lásku k športu. "Naša dcéra Charlotte má rada tanec, miluje balet a step," uviedla pred časom jej mama. Počas turné svojich rodičov po Írsku princezná Kate tiež prezradila, že jej ide aj gymnastika a dokáže aj poriadne náročné prvky ako sú stojky a premety.   

Princezná Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge je treťou následníčkou trónu a mnohí fanúšikovia kráľovskej rodiny už teraz vidia, že má všetky predpoklady na to, aby raz túto úlohu zvládla na jednotku! 

Súvisiace články

Najčítanejšie