Oblačno
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Veľký horoskop na MÁJ: Kto si pokazí dobré meno a kto stretne osudovú lásku?
Zdielať na

Veľký horoskop na MÁJ: Kto si pokazí dobré meno a kto stretne osudovú lásku?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude piaty mesiac v roku úspešný na poli lásky a kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Zistite to hneď!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac máj!

Baran  

Zrodencov Barana čaká nádherný mesiac, ktorý prináša šťastie do mnohých oblastí. Nové zoznámenie sa ukazuje v spojení so športovaním, preto by ste sa mali udržiavať v kondícii. Okrem pevného zdravia si privábite aj osudovú lásku. Tiež pracovné záležitosti sa posúvajú dopredu. Najmä okolo 3. mája prichádzate so skvelými nápadmi. Neodmietajte žiadnu pracovnú ponuku, hoci by ste kvôli nej museli meniť plány.  

Profimedia

Býk  

Venuša v konjunkcii s Uránom vytvára v milostnom živote zvláštnu klímu. Aj keď trávite čas so sympatickým náprotivkom, nechávate si otvorené zadné dvierka. Stretnete totiž človeka, ktorý vás práve tak priťahuje. Skraja mája sa vám bude skvele dariť v zamestnaní. Máte originálne nápady, ale s ich presadením to bude zložitejšie. Obrňte sa trpezlivosťou a nepodceňujte vhodné načasovanie. Potom uspejete.  

Blíženci  

Májové obdobie je skutočne plné lásky. Spočiatku sa síce môžete brániť vidine záväzkov, ale vývoj udalostí všetky predsavzatia rozmetá. Stretnete totiž človeka, do ktorého sa bláznivo zamilujete. Od 23. mája potom Venuša sľubuje naozaj hlboký cit. Tiež Mars je po celý mesiac v krásnom sextile a otvára príležitosť k hviezdnej kariére. Ste činorodí a sami vyhľadávate zaujímavé možnosti, ako sa rozvíjať.  

Profimedia

Rak  

Emočná labilita je poznať v priebehu celého mája. Môžete prehnane reagovať na okolité podnety, aj zle spracovávate pocity. Našťastie si uvedomujete slabé miesta a snažíte sa na nich pracovať. Do 22. mája vám pomáha Venuša, vďaka ktorej sa prípadné konflikty rýchlo urovnajú. Na pracovisku sa zamerajte na detaily. Robíte veľa chýb z nepozornosti, čo vám kazí dobré meno. To je motivácia k zlepšeniu.  

Lev  

V kariére máte dobre našliapnuté. Ste si vedomí svojich silných stránok, máte chuť uspieť a neváhate mnohých obetovať. Do 19. mája si ale dávajte pozor na únavu. Ľahko preceníte svojeschopnosti a koledujete si dokonca o chorobu. Viac relaxácie vám jedine prospeje. V milostnom živote to skraja mesiaca nevyzerá veľmi úspešne. Nápadníci sa vám rýchlo opozerajú. Až posledná dekáda prichystá príjemnú zmenu.  

Profimedia

Panna  

Milé Panny, tohtoročný máj napĺňa predstavu romantického obdobia, kedy je láska všade naokolo. Vaše sebavedomie rastie a máte dojem, že opačné pohlavie vám leží pri nohách. Na svojich nápadníkov máte ale prísne kritériá. Málokto bude mať teda to šťastie, že s ním vyrazíte na rande. Pozor, aby ste neskôr neľutovali, že ste niektorého ctiteľa odmietli. Na pracovisku nespíte na vavrínoch, ale snažíte sa vzdelávať.  

Váhy  

Zrodencov Váh čaká náročné obdobie v zamestnaní. Je pred vami niekoľko prekážok, s ktorými sa nedokážete vysporiadať. Tiež sa môžu objavovať problémy v kolektíve. Stavte na asertivitu aj diplomaciu, ostré lakte vám tentoraz neurobia dobrú službu. Dôležité je nenechať sa vyprovokovať. Opatrnosť je potrebná aj v oblasti financií a pri podpisovaní zmlúv. Rozhodne sa na žiadne rozhodnutie neponáhľajte. 

Profimedia

Škorpión  

Májový program má po väčšinu mesiaca pod taktovkou rozladená Venuša. Máte dojem, že drahá polovička neprejavuje dostatočne svoje city alebo že sa nespráva podľa vašich predstáv. Rozchádzať sa môžete aj v praktických otázkach na život. Nemusíte robiť unáhlené rozhodnutia, za pár dní sa situácia stabilizuje. V zamestnaní sa pripravte na nápor povinností. Nadriadení nechcú čakať a zatlačia vás do kúta.  

Strelec  

Milí Strelci, májom vás sprevádza dobrá nálada. Ste spoločenskí a nebránite sa žiadnej príležitosti, ktorá sa pred vami naskytne. Okolo 5. mája je priané všetkým, ktorí hľadajú spriaznenú dušu. Merkúr vás až do 14. mája postrkuje k lepším pracovným výkonom. Aktuálne zamestnanie vás napĺňa a nepotrebujete žiadnu ďalšiu motiváciu. Výborne si rozumiete aj so svojimi kolegami. Spoločne vytvárate neporaziteľný tím.  

Profimedia

Kozorožec  

Nepríjemná kvadratúra Merkúru komplikuje pracovné záležitosti prvej polovice mája. Zrodenci Kozorožca sa musia obrniť trpezlivosťou, tiež je na mieste krotiť sa v komunikácii. Domnievate sa, že pravda je na vašej strane, ale neskôr sa ukáže niečo iné. Napätá atmosféra je poznať aj na milostnej pôde. Hlavne okolo 5. mája svojho miláčika kritizujete. Vyťahujete krivdy z minulosti a nevidíte, že ho to bolí.  

Vodnár   

V milostnom živote sa zaoberáte malichernosťami, ktoré zbytočne kazia májovú romantiku. Venuša vám pomôže otvoriť oči a zachrániť, čo sa dá. Na pracovisku ste ohromne motivovaní. Ženie vás túžba niečo dosiahnuť a rozhodne sa neuspokojíte s málom. Od 15. mája môžete nad niektorými krokmi váhať. Aj keď o sebe môžete zapochybovať, nakoniec sa s ťažkosťami pobijete. Iba na financie buďte opatrnejší.  

Profimedia

Ryby  

Určite nezostanete ako osamelý vlk, ale prizvite do svojej svorky sympatického náprotivka. Väčšinu mája si užívate duševné aj telesné súznenie, ale po 23. sa objavujú ťažkosti. Máte dojem, že si vás miláčik nevšíma. Trochu trpezlivosti, milé Ryby! V zamestnaní si o uznaní hovoriť nemusíte. Nadriadení si všímajú všetky úspechy a okrem pochvaly na vás čaká aj finančná odmena. Vaše nápady sú na nezaplatenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie