Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Veľký horoskop na október: Komu sa rozbehne kariéra snov a kto stretne novú lásku?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Komu sa rozbehne kariéra snov a kto stretne novú lásku?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenie bude desiaty mesiac roka najúspešnejší? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy.

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac október!

Videli ste už tohtoročnú Bielu noc? Toto všetko vás tam čaká!

Baran

Zrodenci Barana pocítia túžbu po zmene. Hneď skraja mesiaca sa uchýlia k nepremysleným krokom, čo rozohrá kolotoč pestrých udalostí. Nie je od veci konzultovať svoje nápady s niekým ďalším. V milostnom živote sa darí nezadaným. Tí sa môžu tešiť na ohnivú osôbku, ktorá so sebou prinesie adrenalín a veľa dobrodružstiev. Do 22. 10. sa vám jej elán bude hodiť, sami ho totiž vplyvom Slnka máte nedostatok.

Býk

Pracovné záležitosti vám v októbri robia vrásky na čele. Ťažko nachádzate motiváciu k všedným úlohám a predovšetkým v polovici mesiaca neskrývate svoje pracovné rozladenie. Takéto správanie neprejde bez povšimnutia nadriadených. Býci v novom zamestnaní ťažko udržia krok s ostatnými. Využite skúšobnú dobu, aby ste zistili, či na to máte. Faktom je, že sa bude hodiť každé euro, preto sa vyhnite rozhadzovaniu. 

Blíženci

Po celý október profitujete z Merkúrovho trigona, ktorý praje pracovným úspechom. Darí sa najmä Blížencom, ktorí ešte len hľadajú svoje ideálne profesijné pôsobisko. Okolo 14. októbra sa nebojte nasledovať hlas svojho srdca a rozbehnite vysnívanú kariéru. Milostné záležitosti také veselé nebudú. Kvôli Venušinej opozícii s partnerom nie je reč, venuje vám málo pozornosti. Nehľadajte za tým žiadne tragické scenáre.

Profimedia

Rak

Milí Raci, októbrový štart ukazuje milostné omámenie, ktoré vám zdvihne náladu. Na svojho idola ale príliš tlačíte, takže môže vziať nohy na plecia. V zamestnaní dostávate náročné úlohy a bojíte sa, že neuspejete. Prebúdza sa vo vás stres a kvôli hektickému programu ste unavení. Snažte sa nekonať vyhrotene, aby ste nepošliapali to, čo vám môže pomôcť. Spory so spolupracovníkmi určite nie sú na mieste.

Lev

Desiaty mesiac roka vyzerá pre zrodencov v znamení Leva viac než sľubne. Potešujúce správy prichádzajú na pracovnej pôde, kde zlíznete smotanu za svoje bystré myslenie. V hre je dokonca zvýšenie platu aj získanie zamestnaneckých bonusov. Ani láska nebude v októbri stáť bokom. Singles spoznajú tajuplného človiečika, ktorého si postupom času musia zamilovať. Poznávacím znamením bude dobrodružná povaha so zmyslom pre humor. 

Profimedia

Panna

Na začiatku mesiaca žiarite šťastím, pretože v milostnej sfére je vám konečne blažene. Bohužiaľ po 7. októbri sa Pannám všetko zmení a ružová bublina spľasne. Situácia vo vzťahu je nevyspytateľná a čerstvo zadaní dokonca zvažujú, či má takáto známosť perspektívu. Ani na pracovisku nemáte na ružiach ustlané. Je potrebné postaviť sa čelom istému problému a niesť zodpovednosť. Dokonca vás to môže stáť časť platu.

Váhy

Potešujúce chvíle zaisťuje po celý október kňažka lásky prinášajúca nezadaným Váham skvelého spoločníka! Spočiatku sa zdá možno až príliš divoký, ale práve to vás priťahuje. Nikdy neviete, čo vzrušujúceho po jeho boku zažijete. V zamestnaní sa blysnete vďaka svojmu rozhľadu, ale Merkúr v konjunkcii s Marsom upozorňuje na nutnosť upevňovania kolektívu. Nenechajte sa vyprovokovať a udržujte priateľskú klímu. 

Profimedia

Škorpión

Prvý októbrový týždeň skrýva prísľub lásky! Venuša sľubuje spriaznenú dušu, s ktorou si viete predstaviť spoločnú budúcnosť. Bohužiaľ, pracovná sféra už tak nádejné vyhliadky neposkytuje. Kolegovia na vás zvaľujú zodpovednosť za niektoré problémy a skúšajú vašu trpezlivosť. Udržať nervy na uzde bude veľká výzva. Pri rokovaní s úradmi majte pripravené všetky dokumenty. Prípadné kontroly neberte na ľahkú váhu. 

Strelec

Milí Strelci, v októbri to vyzerá na poriadny rozmach v pracovnej i milostné sfére. Merkúrov sextil upozorňuje na profesijné kvality, ktorých začne nadriadený využívať. Tešte sa na projekt, vďaka ktorému sa konečne blysnete. V polovici mesiaca príde k slovu otázka ďalšieho vzdelávania. S financiami to tak ľahké nebude. Dokonca by ste mohli naletieť podvodníkom! Pri investíciách teda pozor, inštinkt vás neochráni. 

Profimedia

Kozorožec

Hoci október nezačne po milostnej stránke najlepšie, nepodliehajte skepse a dúfajte, že sa situácia otočí vo váš prospech. Novo zamilovaní Kozorožci začnú vnímať manipulátorské tendencie svojho objavu a rozhodnú sa zo známosti radšej vycúvať. S takým človekom nechcete márniť čas. Aj pracovná sféra je náročná. Negatívna kvadratúra s Plutom vás vyčerpáva a hocikedy máte chuť hodiť nadriadeným výpoveď na stôl.

Vodnár

Vďaka nádhernému trigonu Merkúra s Jupiterom sa pred vami otvárajú skvelé pracovné vyhliadky. Dostávate ponuky, o akých sa vám dlho nesnívalo. Sú vám šité na mieru a odmena za ich vykonanie nie je vôbec malá. Dokonca sa dočkáte aj nejakých zamestnaneckých bonusov. V láske ste spočiatku voľnomyšlenkárski, ale čoskoro si vás niekto výnimočný omotá okolo prsta. Razom je po odhodlaní žiť vo voľnom zväzku. 

Profimedia

Ryby

Medziľudské vzťahy sú na začiatku mesiaca orieškom. Myslíte na istého človeka, ktorý vám leží v hlave dňom i nocou. Až s postupom času zistíte, že to je len mámenie a dotyčný je v skutočnosti úplne iný, než ste si ho predstavovali. Hviezdy nabáda k trpezlivosti. Až čas ukáže, ako sa veci skutočne majú! Na pracovisku sa nemusíte zhodnúť s jedným kolegom, ktorý roznáša nepravdivé informácie.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie