Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vo dvojici sa ľahšie chudne: Sestry zhodili 50 kíl bez diéty a nevzdali sa ani sladkého! Ako?
Zdielať na

Vo dvojici sa ľahšie chudne: Sestry zhodili 50 kíl bez diéty a nevzdali sa ani sladkého! Ako?

Zdroj: facebook/georgetowncupcakes

Katherine a Sophie vlastnia veľmi úspešnú cukráreň, ktorá sa preslávila svojimi úžasnými mafinmi. Napriek tomu, že pracujú so sladkosťami, sú už roky štíhle! Ako?

Obe ženy sú už celé roky obklopené sladkosťami, ktoré vyrábajú. Napriek tomu sa im vždy podarilo zostať štíhle. Keď však Katherine otehotnela, to bolo jediné obdobie v jej živote, kedy skoro 30 kíl pribrala. Jej sestra Sophie tehotná síce nebola, no jedla spoločne so sestrou a pribrala 20 kilogramov. 

Ako sa Zuzane vačkovej podarilo zhodiť nadbytočné kilá? Takto!

​Po pôrode sa rozhodli, že opäť schudnú, no o žiadnej diéte ani len nechceli počuť! Sestry bez hanby priznali, že milujú chutné jedlo a sladké, ktorého sa za žiadnych okolností nechceli vzdať. Našli však spôsob, ktorý u nich zabral! Päťkrát do týždňa začali chodiť denne až 10 kilometrov. Okrem toho sa snažili zdravšie jesť, no svojich milovaných mafinov sa rozhodne nevzdali! Chudli pomaly a s rozumom, takže o deväť mesiacov neskôr sa im podarilo dostať sa na svoju pôvodnú hmotnosť. Obe tvrdia, že v chudnutí im rozhodne pomohlo aj to, že sa do toho pustili spolu, podporovali sa v pohybe aj v jedení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie