Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Táto žena sa už osem rokov neholila! Vďaka ochlpeniu zarába tisíce mesačne
Zdielať na

Táto žena sa už osem rokov neholila! Vďaka ochlpeniu zarába tisíce mesačne

Zdroj: Profimedia

Svoje rozhodnutie prestať sa holiť považuje za najlepšie rozhodnutie svojho života, pretože sa cíti slobodnejšie, slušne si tým zarába a muži vraj jej neoholené telo milujú.

Už je to osem rokov, čo 26-ročná Bee z Los Angeles vzala naposledy do ruky žiletku a zbavila sa svojho ochlpenia.

Pred rokmi prišla mladá Američanka o prácu a jej život sa zrútil ako domček z kariet. Nebola na tom psychicky dobre a nemala ani potuchy, akou cestou sa vydať a čo s ňou vlastne bude. Prestala sa o seba starať, nečesala sa a neholila.  

Profimedia

„Keď ma navštívila kamarátka, zo srandy mi povedala, aby som skúsila svoje fotky extrémne chlpatých nôh niekde ponúknuť, že by mi za to ľudia odtrhli ruky. V tej chvíli mi to pripadalo smiešne. Nemala som peniaze na byt a moje financie rýchlo ubúdali,“ rozpráva Bee. Nakoniec sa rozhodla tento šialený nápad uskutočniť a založila si profil na Instagrame.  

Odozvy na seba nenechali dlho čakať a Bee veľmi prekvapilo, ako ľudia na jej ochlpenie pozitívne reagujú. „Nakoniec som si vďaka neoholenému telu za jeden deň zarobila viac ako za týždeň za barom, kde som predtým pracovala. Je to vlastne dosť bizarné. Ľudia majú kvôli médiám pocit, že musia byť dokonalí. Oholenie, účes, líčenie. A ak nebudú, spoločnosť ich odsúdi. Prirodzenosť sa vytráca a to je škoda,“ dodáva. Jej novú „prácu“ veľmi zle znášala rodina, nakoniec sa s tým však všetci zmierili, a dnes to už ani nekomentujú.

Bee má početnú základňu sledujúcich ako na Instagrame, tak na webovej stránke Chaturbate. Tam jej neoholené telo sleduje takmer 200-tisíc fanúšikov, ktorí jej zarábajú aj 2500 libier mesačne. Sama Bee je so svojim telom veľmi spokojná a nikdy sa necítila lepšie.  

„Prekvapilo ma, ako dobre mi je, keď môžem byť sama sebou. Prirodzená a taká, aká som. V minulosti bolo pre mňa nepredstaviteľné, aby som sa neholila. Robila som to a trpela suchou kožou, svrbením a neustálym pocitom nekomfortu. Byť neoholená je super," uzatvára rozprávanie mladá Američanka. 

View this post on Instagram

A post shared by Hairy Babes (@hairybabes_)

Súvisiace články

Najčítanejšie