Zatiahnuté
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Celý deň jedla iba fastfood, vyjedla sa na 127 kíl: Neuveriteľné, ako vyzerá po premene
Zdielať na

Celý deň jedla iba fastfood, vyjedla sa na 127 kíl: Neuveriteľné, ako vyzerá po premene

Zdroj: Profimedia.sk

Kvôli nezdravej životospráve a nesprávnemu prístupu k jedlu sa dopracovala k obezite, no po rokoch priberania si konečne povedala dosť! Pozrite sa, ako sa jej poradilo schudnúť!

24-ročná Jillian Champ začala už ako 15-ročná trpieť poruchou príjmu potravy. Bola závislá na fastfoodoch, každý deň bola schopná zjesť niekoľko raňajok McDonald's, kopec šišiek a pravidelne si objednávala ďalšie jedlá domov, píše Daily Star.

Jillian mala iba 20 rokov, keď sa jej váha vyšplhala na 127 kíl a nebola sa schopná ani pozrieť do zrkadla, pred snúbencom skrývala prázdne obaly od jedla.  

„Keď som vyrastala, bola som presvedčená, že som tučná, aj keď som nebola, pretože som mala zlý vzťah k jedlu. Keď sa u mňa vyvinula porucha príjmu potravy, nevedela som prestať jesť. Nenávidela som svoje obézne telo, no nevedela som prestať jesť,” spomína Jillian a dodáva, že nadváha jej spôsobovala aj obrovské zdravotné problémy.  

Profimedia

„Nezvládla som stáť dlhšie ako 30 minút, ledva som chodila. Mala som problémy s chrbticou a neustále ma boleli nohy," spomína na príšerné obdobie.  

Mladá žena sa snažila schudnúť niekoľkokrát, no nikdy nevydržala. Až keď objavila jednoduchú a zásadnú pravdu, že kľúčom k zhadzovaniu kilogramov je konzumácia menšieho množstva kalórií ako spáli. 

Profimedia

Jillian sa zamerala na prípravu jedál s vysokým obsahom bielkovín a objemom, aby ju zasýtili, ale s nízkym obsahom kalórií. Naučila sa tak mnohé zo svojich obľúbených jedál pripravovať zdravšie.

Zdravou stravou a pravidelným pohybom dokázala mladá žena schudnúť fantastických 67 kíl. Po schudnutí si nechala odstrániť prevísajúcu nadbytočnú kožu a dnes vyzerá fantasticky a dokonca pracuje ako výživová poradkyňa a pomáha aj iným ľuďom, ktorí bojujú s nadváhou.   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie