Oblačno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Pre slávu je ochotná aj trpieť : Mohla v týchto šatách vôbec dýchať?
Zdielať na

Pre slávu je ochotná aj trpieť : Mohla v týchto šatách vôbec dýchať?

Zdroj: Instagram/kimkardashian

Pre krásu sa trpí! O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj Kim Kardashian. Tá sa na každej spoločenskej akcii snaží byť niečo extra a inak tomu nebolo ani na najprestížnejšej módnej šou roka.

Na Met Gala sa top hviezdy predbiehajú v tom, ktorá z nich sa pred fotografmi predvedie v čo najoriginálnejšej róbe. A zažiariť medzi toľkými hviezdami nie je vôbec jednoduché! Kim Kardashian sa to však už niekoľkokrát podarilo...

​Na sebe mala už model, ktorý vyzeral akoby z neho padali kvapky vody a minulý rok to boli priamo ikonické šaty po Marilyn Monroe. Aby sa do nich zmestila držala prísnu diétu, no aj napriek tomu ich mala zničiť… Aj preto mnohí tento rok čakali, čo vymyslí. A tmavovláska opäť nesklamala. Predviedla róbu od Maison Margiela od Johna Galliana, v ktorom mala osí pás. Ten však vyzeral až nezdravo tenký! Cez korzet mala natiahnutý šedý sveter, ktorý si však nevyzliekla. Hoci je Kim zvyknutá nato, že ju za jej outfity chvália, tentoraz si vyslúžila poriadnu kritiku. Mnohí ju obviňovali, že si kvôli šatám musela dať vybrať rebrá a že v nich rozhodne nemohla poriadne dýchať. Dokonca sa im nepáčil ani mejkap, ktorý jej mal pridať na veku. Isté je, že Kardashianke sa podarilo zabodovať najmä tým, že pre šaty je ochotná urobiť naozaj hocičo... Čo si myslíte vy?

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Súvisiace články

Najčítanejšie