Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Slovenská kráľovná plastík sa pochválila novinkou na svojej tvári a ženy sa zhodli: TOTO je šialené!
Zdielať na

Slovenská kráľovná plastík sa pochválila novinkou na svojej tvári a ženy sa zhodli: TOTO je šialené!

Zdroj: TV JOJ

Hoci má Lela Ceterová iba 34 rokov, robí všetko pre to, aby vyzerala čo najmladšie. Aj preto má za sebou už početné úpravy svojej tváre, ktorým cieľom bolo omladiť ju. To mal aj posledný zákrok...

Manželka českého zápasníka Karlosa Vémolu si potrpí na svojom vzhľade. Kráska sa netají tým, že má za sebou už množstvo rôznych zákrokov, ktoré ju mali vylepšiť a vďaka ktorým mala byť so svojím vzhľadom spokojnejšia. 

Nie je to tak dávno, čo si Lela dala zmenšiť svoje výrazné pery. Dôvod? "Veľmi dlho som uvažovala nad zmenšením mojich pier. Dnes prišiel ten deň a odhodlala som sa tento zákrok podstúpiť. Myslím si, že ma menšie pery omladili a zároveň mi zjemnili črty tváre. Veď posúďte sami," priznala pred pár mesiacmi na instagrame. Prešlo pár týždňov a všetko je inak! Blondína si ich dala poriadne "nafúknuť"! Dôvod? Túžila mať plné a vykrojené pery, keďže tie "menšie" jej údajne pridávali na veku. "...dávnejšie som si to nechala zmenšiť, ale necítila som sa v tom dobre. Zostarovalo na to. Myslím si, že na to mám ešte hromadu času," priznala kráska. A to sa nedávno dušovala, že je so sebou spokojná presne taká, aká je a už na sebe nechce nič meniť. Všetko je zrazu inak! Ženy jej to však ani tentoraz nedarovali a poriadne sa do nej pustili... "Prepáčte, ale takto s týmto lookom vyzeráte na 40+, neviem si predstaviť, ako ste musela vyzerať s tou malou perou," posmievala sa jej jedna zo žien a ďalšia sa k nej pridala: "To je fakt šialené. Úplne bez tvaru a ešte človek nedokáže zatvoriť prirodzené pery a musí mať pootvorenú pusu. A za toto sa platia tisíce..."

Lela mala predtým istý čas o čosi menšie pery...

Súvisiace články

Najčítanejšie