Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Schudla 60 kíl bez pomoci odborníkov, čo jej pomohlo? Počítanie kalórií to nebolo!
Zdielať na

Schudla 60 kíl bez pomoci odborníkov, čo jej pomohlo? Počítanie kalórií to nebolo!

Zdroj: Profimedia

Pre mladú ženu bola najväčšou motiváciou pri chudnutí práve jej dcéra, pretože jej chcela byť príkladom. Dnes vyzerá a tiež sa cíti neporovnateľne lepšie!

Keď sa 28-ročná Kassidy Riekens počas tehotenstva postavila na váhu a tá ukázala neuveriteľných 118 kilogramov, zostala zhrozená. "Dostala som sa do bodu, keď som na sebe pri pohľade do zrkadla nedokázala nájsť nič krásne. Bol to strašný pocit," spomína Kassidy, ktorá sa rozhodla pre zmenu aj kvôli svojej dcére, pre ktorú chcela byť vzorom, píše Daily Star. 

"Nechcela som, aby sa moja dcéra niekedy v živote cítila rovnako. Priala som si, aby ku mne vzhliadala," dodáva Kassidy. Vyradila všetky nezdravé potraviny a začala robiť kardio trikrát až päťkrát týždenne. Vďaka vytrvalosti a pevnej vôli sa jej za 1,5 roka podarilo zhodiť neuveriteľných 60 kíl.  

Profimedia

"Prestala som sa vyhovárať," spomína na svoje začiatky Kassidy. Začala si každý deň pripravovať krabičky s jedlom a pravidelne cvičiť. Hoci nebola pod dozorom žiadneho odborníka, mala okolo seba veľa ľudí, ktorí ju motivovali a pomohli jej na ceste k zmene.  

"Priatelia, rodina, tréneri, ale aj ľudia, ktorých som sotva poznala, mi dali množstvo cenných rád, za ktoré som im dodnes nesmierne vďačná," hovorí Kassidy. 

Celý priebeh svojej premeny Kassidy zdieľala na svojom Instagrame. "Sociálne siete sa pre mňa stali pravdepodobne tou najväčšou motiváciou. Ísť s kožou na trh pred tisíckami ľudí vás dovedie k tým najlepším výsledkom," tvrdí Kassidy, ktorá popri fotkách svojej postavy zdieľala aj tipy na cviky a zdravé jedlá.

Počítanie kalórií by jej možno chudnutie urýchlilo, ale Kassidy už len tá myšlienka príliš stresovala. Rozhodla sa preto jesť intuitívne a namiesto čísel sa spoliehať na svoje telo. Recepty si hľadala na internete a neustále skúšala nové jedlá. Doteraz jej ale najviac vyhovujú jednoduché pokrmy, ako je ryža s kuracím mäsom a zeleninou.  

Kassidy od svojej premeny porodila dve dcérky. Po druhom tehotenstve pribrala tridsať kilogramov, a tak na sebe musela opäť zapracovať, aby sa dostala späť do formy. "Nebolo to vôbec ľahké. Už raz som bola v cieli, a teraz som opäť stála na začiatku. Ale tentoraz ma motivovali vlastné fotografie," hovorí Kassidy, ktorá je dnes už iba krôčik od svojej pôvodnej váhy.  

"Zabudnite na to, že musíte schudnúť o päťdesiat kilogramov. Zamerajte sa na úbytok postupne, napríklad po piatich kilách. Jedine tak nestratíte motiváciu," radí na svojom Instagrame Kassidy, ktorá dnes motivuje k zmene životosprávy tisíce ľudí.  

Súvisiace články

Najčítanejšie