Oblačno
20°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Modelku poriadne skritizovali za TIETO šaty: Mohla sa na svadbu kamarátky takto obliecť?
Zdielať na

Modelku poriadne skritizovali za TIETO šaty: Mohla sa na svadbu kamarátky takto obliecť?

Zdroj: Instagram/isabellemathersx

Väčšina komentujúcich sa zhodla v tom, že takéto šaty by si žena, ktorá ide na svadbu ako hosť, nemala v žiadnom prípade obliecť. Čo na ne hovoríte vy?

Modelka Isabelle Mathers sa zúčastnila svadby svojej najlepšej kamarátky v Taliansku a pochválila sa sexi róbou, ktorú mala na sebe. Keď to ľudia uvideli, okamžite sa na ňu spustila lavína kritiky, píše postál Bored Panda.

Pre hostí na svadbe, a zvlášť ak ide o ženy, platí jedno základné nepísané pravidlo, a to je, že by nemali mať kompletne biely outfit a tiež by nemal byť prehnane vyzývavý. Je to z dôvodu, aby nikto z hostí nezatienil nevestu a aby práve ona mohla dokonalo vyniknúť.  

Isabelle porušila obe tieto pravidlá, keďže zvolila bielu róbu, ktorá bola navyše priehľadná a mala extrémne sexi strih, kvôli čomu šaty viac odhaľovali ako zahaľovali.

Po ostrej kritike ľudí vysvetlila, že v týchto šatách bola ešte pred večerou a svadobnou hostinou a vraj jej ich jej najlepšia kamarátka vopred schválila, preto nerozumie, prečo sa do nej ľudia až tak pustili.  

Či už na svadbu alebo len na uvítaciu príležitosť, možno predsa len mohla zvoliť niečo menej vyzývavé, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie