Oblačno
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Neviete, čo si uvariť z cukety? TOTO je aktuálne najpopulárnejší recept v Česku!
Zdielať na

Neviete, čo si uvariť z cukety? TOTO je aktuálne najpopulárnejší recept v Česku!

Zdroj: instagram/chefkamu

Cuketová sezóna je v plnom prúde. Ak už neviete, čo by ste si z tejto chutnej zeleniny pripravili, máte tu recept, okolo ktorého už dávno nebolo toľko rozruchu. Prečo?

Šéfka Kamu patrí nielen v Česku, ale aj v zahraničí medzi najpopulárnejšie food blogerky. Sympatická kuchárka precestovala rôzne kúty sveta, skadiaľ domov vždy priniesla nejaké nové inšpiratívne nápady na varenie. 

Aj na jeseň sa môžete tešiť na nové časti populárnej kulinárskej šou bez servítky!

​Keď sa nedávno svojich fanúšikov opýtala, aká surovina by mala byť základom receptu, s ktorým by sa s nimi podelila, tí jednoznačne vybrali práve cuketu. Táto chutná a zdravá zelenina je mimoriadne populárna aj u nás a pre niektorých je už naozaj zložité vymyslieť nejaký nový recept. Kamu im preto na Instagrame ponúkla recept na cuketové rolky v rajčinovej omáčke a nezabudla pridať ani už na prvý pohľad lákavú fotku hotového jedla. Netrvalo dlho a škandál bol na svete!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KAMU (@chefkamu)

Kamu totiž spomínané jedlo nepripravila a následne ho nevyfotila, ale fotku kúpila vo fotobanke! A to sa mnohým jej fanúšikom nepáčilo. Viacerí začali pochybovať o tom, či jej recepty sú naozaj z jej vlastnej hlavy alebo ich niekde kopíruje… Samotná Kamu sa k celej kauze vyjadrila v dlhom videu, kde priznala, že nemala čas a energiu na to, aby jedlo nafotila, preto fotku našla vo fotobanke a kúpila ju. “Podporila som tým iného umelca tým, že som si za 100 dolárov kúpila jeho fotku. Ten recept je naozaj môj. Nie je ničím výnimočný a robíme si ho s Robim už dlho. Tú fotku môžeme používať ďalej a ja s tým absolútne nemám žiadny problém,” uzavrela kauzu Kamu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KAMU (@chefkamu)

Súvisiace články

Najčítanejšie