Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Hviezda seriálu Sex v meste sa vrátila k prirodzenosti: TAKTO vyzerá jej tvár po rozpustení výplní
Zdielať na

Hviezda seriálu Sex v meste sa vrátila k prirodzenosti: TAKTO vyzerá jej tvár po rozpustení výplní

Zdroj: Profimedia

Seriálová Charlotte sa nevedela zmieriť s pribúdajúcimi rokmi a vráskami a tak ako mnohé, aj ona podľahla omladzujúcim zákrokom. Po obrovskej kritike fanúšikov nakoniec sama uznala, že začala strácať svoje pôvodné črty.

Sympatická herečka Kristin Davis (59) bola v roku 2006 zvolená za najkrajšiu ženu na svete. Herečka je už roky jednou zo štyroch hlavných hviezd seriálu a filmov Sex v meste, účinkuje aj v pokračovaní - A ako to bolo ďalej... Práve tam sa na herečku zniesla obrovská vlna kritiky, kvôli estetickým a omladzovacím zákrokom začala Kristin pripomínať voskovú figurínu, čo jej ľudia neustále pripomínali, píše Daily Mail.

Kvôli zabrzdeniu starnutia si Kristin nechala do tváre aplikovať výplne, vďaka ktorým síce nemala vrásky, ale aj kvôli nim vyzerala extrémne neprirodzene, za čo ju ľudia pravidelne neľútostne kritizovali a jej sa to veľmi dotklo.   

„Naplakala som sa kvôli tomu. Je to veľmi stresujúce. Dôverujete lekárom, ale ľudia to nakoniec vyčítajú nám, keď sa niečo nepodarí, ako keby som si pichla tú ihlu do tváre sama,“ povedala herečka.

View this post on Instagram

A post shared by PopCulture (@popculture)

Návrat k prirodzenému vzhľadu 

Kristin Davis nakoniec úpravy svojho vzhľadu prehodnotila a rozhodla sa, že si výplne nechá rozpustiť. Na Instagrame dokonca ukázala , ako momentálne vyzerá nielen bez výplní, ale aj bez štipky líčidiel, čo jej fanúšikovia ocenili.  

„Nemôžete nestarnúť. Jediný spôsob, ako nezostarnúť, je nebyť nažive, čo samozrejme nechcem. Takže si jednoducho musím pohovoriť sama so sebou a snažiť sa uvoľniť a niekedy jednoducho musím vypadnúť z vlastnej hlavy a ísť sa prejsť,“ prezradila herečka. Čo poviete na jej rozhodnutie vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie