Skoro jasno
23°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Krásna dcéra Reese Witherspoon čelí kritike: Ľudia jej píšu, že je tučná, TO naozaj?
Zdielať na

Krásna dcéra Reese Witherspoon čelí kritike: Ľudia jej píšu, že je tučná, TO naozaj?

Zdroj: Profimedia

Slávna mama so svojou dcérou vyzerajú ako dvojičky, tá podoba je naozaj neuveriteľná. Žiaľ, ľudia majú neustálu potrebu komentovať vzhľad iných a tentokrát kritiku nasmerovali práve na mladú Avu.

Dcéra herečky Reese Witherspoon, Ava Phillippe (24) poslala hejterom, ktorí kritizovali jej postavu jasný odkaz, ktorý hrdo podporila aj jej mama a tisícky fanúšikov, píše nypost.com.

Ava, ktorá je jedným z dvoch detí, ktoré Witherspoon (48) má so svojím bývalým manželom Ryanom Phillippeom (49), zverejnila video, ktoré sa stalo okamžite virálne. Reaguje v ňom na kritiku, ktorá sa ňu zniesla kvôli postave, niektorí jej priamo napísali, že je tučná a mala by zhodiť niekoľko kíl!

View this post on Instagram

A post shared by ava (@avaphillippe)

„Ako žena som práve dosiahla významný míľnik,“ začala Ava ironicky. „Videla som, ako dvaja cudzí ľudia komentovali moju postavu. Vraj by som si mala začať pichať Ozempic, pretože som príliš tučná. Ďalší zase písali, že určite hladujem, lebo som príliš chudá. Moja váha sa nijako nezmenila v čase medzi týmito dvoma komentármi...” hovorí Ava a dodáva, že si nikto nezaslúži byť komentovaný pre to, ako vyzerá. “Nikdy neviete, čím si človek prešiel, alebo s čím bojuje. Ktokoľvek si, tvoja krása je viac ako tieto nezmyselné komentáre,“ dodala Ava na záver. 

Jej slová podporili mnohé známe tváre a tisícky fanúšikov. Je smutné, že aj v dnešnej dobe je bodyshaming stále aktuálnou témou...  

@avaephillippe Pretty is as pretty does, babes...& bodyshaming is simply toxic behavior. ? #loveyouasyouare ♬ Just A Girl (From "Clueless") - Soundtrack Wonder Band

Súvisiace články

Najčítanejšie