Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Promi manželia sa mali rozvádzať, no všetko je inak: Takúto novinku od nich nikto nečakal!
Zdielať na

Promi manželia sa mali rozvádzať, no všetko je inak: Takúto novinku od nich nikto nečakal!

Zdroj: Instagram/haileybieber

Tak s týmto nikto nepočítal Už dlhšie sa špekulovala o tom, že manželstvo Justina Biebera a jeho Hailey prechádza krízou. Dokonca si niektorí mysleli, že ich čoskoro čaká rozvod. Dvojica tentoraz prekvapila novinkou, ktorú od nich nikto nečakal!

Dvojica sa zosobášila v roku 2018 po niekoľkých rokoch chodenia, kedy sa schádzali, ale aj rozchádzali. Mnohí si myslela, že spevák si modelku zobral len preto, aby zabudol na svoju veľkú lásku Selenu Gomez. Dokonca sám Justin v niekoľkých zahraničných rozhovoroch tvrdil, že začiatok ich manželstva bol naozaj nároční a hľadali si k sebe cestu...

​Aj preto sa opakovane objavili špekulácie o tom, že ich manželstvo sa ocitlo v kríze a rozvedú sa. Len pred pár týždňami zahraničné médiá informovali o tom, že manželia sú na nože a rozchádzajú sa. Opak je však pravda! Justin a Hailley totiž svetu oznámili veľkú novinku - o pár mesiacov sa stanú rodičmi! Modelka na instagrame zverejnila fotky a video, na ktorom má svadobné šaty, spod ktorých sa rysuje už celkom veľké tehotenské bruško. Nechýba na nich ani Justin, ktorý svoju polovičku zamilovane bozkáva. Budúcim rodičom gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie