Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Svojmu psovi dopraje tie najluxusnejšie Vianoce: Neuveríte, čo všetko jej miláčik dostane
Zdielať na

Svojmu psovi dopraje tie najluxusnejšie Vianoce: Neuveríte, čo všetko jej miláčik dostane

Zdroj: Profimedia

Stal jej najlepším spoločníkom a priateľom a preto mu chce dopriať len to najlepšie. Svoje prvé spoločné Vianoce si plánujú užiť vo veľkom štýle. Len sa na to pozrite!

Alisa Thorne z anglického Walesu miluje svojho 1,5 ročného psíka Fabia natoľko, že mu dopraje počas celého roka tie najluxusnejšie darčeky a starostlivosť, o akej môžu aj mnohí ľudia iba snívať. A na Vianoce dostane všetkého ešte niekoľkonásobne viac.

Alisa chodí so svojím miláčikom aj na spoločné večere a navštevuje špeciálne tie miesta, kde majú radi psy, berie ho aj na všetky luxusné dovolenky. Spoločne chodia aj nakupovať a športovať. „Ja som športovo založená a pohyb mám rada. Niektoré vzdialenosti sú ale na Fabia veľmi dlhé, tak preňho mám pohodlný červený kočík,“ vysvetlila starostlivá psíčkarka.

Profimedia

„Je to môj najlepší kamarát a spoločník. To pochopia len ľudia, ktorí naozaj milujú svojich domácich miláčikov,“ povedala pre Daily Star majiteľka bieleho chlpáča.

Rozmaznaný Fabio dostane na Vianoce od svojej štedrej majiteľky darčeky v šialenej hodnote 4-tisíc libier, no za celý rok na svojho psíka minula až okolo 20-tisíc.

Profimedia

„Mám pre neho niekoľko krásnych mašličiek s kameňmi Swarovski, topánky aj rôzne outfity, niektoré máme dokonca zladené,“ teší sa Alisa, ktorá má pre svojho psíka aj rôzne špeciálne maškrty, doplnky a vianočné ozdoby. 

Profimedia

A čo hovorí ľuďom, ktorí ju za výdavky na psíka kritizujú? „Kto ma pozná, vie, že dávam pravidelne veľkú finančnú čiastku aj na charitu,“ vysvetľuje Alisa, ktorá sa po smrti svojej mamy začala na život pozerať inak. Keďže nemá deti, pozornosť zameriava na psa Fabia a užíva si s ním každú voľnú chvíľku.

„Nikomu neubližujem, robím to, čo ma robí šťastnou. Žijeme len raz a treba mať v živote radosť, dodala...

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie