Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Mladú ženu nechceli zamestnať v obchode pre jej vzhľad: Čo by ste urobili na jej mieste vy?
Zdielať na

Mladú ženu nechceli zamestnať v obchode pre jej vzhľad: Čo by ste urobili na jej mieste vy?

Zdroj: Instagram/ashxobrien

Skúsenosť tejto ženy rozpútala na internete ostrú diskusiu a ľudí rozdelila na dva tábory. Ku ktorému z nich sa prikláňate vy?

23-ročná Ash Putnam sa uchádzala o prácu pokladníčky a do obchodu poslala svoj životopis. Napriek tomu, že spĺňala všetky predpoklady, do ďalšieho kola ju už nezavolali. Automatickou odpoveďou jej dali mailom vedieť, že si ju nevybrali, píše portál tyla.com.

Ash sa rozhodla, že sa do predajne vyberie osobne, aby jej vysvetlili dôvody, pre ktoré nepostúpila ani do druhého kola. Bola totiž presvedčená, že si ju nevybrali práve kvôli výrazným tetovaniam a piercingom.

View this post on Instagram

A post shared by Ash Putnam (@ashxobrien)

"Pred niekoľkými týždňami som podala žiadosť do TJ Maxx a oni moju žiadosť zamietli. Nemohli mi ani zavolať. Len mi poslali nejaký automatický e-mail," hovorí vo videu.  

Nakoniec sa rozhodla predsa len osobne požiadať náborového manažéra, aby jej povedal, či bol dôvodom neprijatia jej vzhľad. Hoci ju ubezpečili, že nie, vôbec tomu neverila a potvrdili jej to aj ľudia na sociálnej sieti.  

„Robím tiež prácu náborárky. Žiaľ, žiadna spoločnosť by vás nenechala pracovať s klientmi,” napísala jej úprimne jedna z mnohých. Ďalší sa pridali s názormi, že je to samozrejme jej vec, ako sa upravuje, ale na zákazníkov by jej výzor skutočne mohol pôsobiť odpudivo a strašidelne.  

Ash zostala z názorv ľudí veľmi sklamaná a dodala, že predsa tetovania nesvedčia o nedostatku zručností, ale skôr o kreativite a jedinečnosti. „Je rok 2024, ľudia by mali zmeniť svoj prístup k tetovaniu,” myslí si. Čo si o tom myslíte vy? Má pravdu?    

View this post on Instagram

A post shared by Ash Putnam (@ashxobrien)

@ashxobrien I want to know who is also having a hard time finding a job right now! #jobs #jobmarket ♬ original sound - Ash?

Súvisiace články

Najčítanejšie