Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ako sa dá za TÝŽDEŇ schudnúť aj bez hladovania? Takto! Ľahké to ale úplne nebude
Zdielať na

Ako sa dá za TÝŽDEŇ schudnúť aj bez hladovania? Takto! Ľahké to ale úplne nebude

Zdroj: Profimedia

Chystáte sa na nejakú dôležitú spoločenskú udalosť a potrebujete sa zmestiť do obľúbených šiat a nejako aj v nich vyzerať? Stačí, ak z menu úplne vyradíte alkohol, biele pečivo, sladkosti a...

Áno, dajú sa schudnúť aj tri kilá za týždeň, no rozhodne to nie je zdravé a hlavne trvácne. Ide totiž najmä o stratu vody, ktorú telo zadržiava. Ak sa po čase vrátite k rovnakému jedálničku, spomínané kilá budete mať rýchlo naspäť a možno nejaké aj navyše. Ak však pri niektorých nových návykoch zostanete aj po rýchlom chudnutí, zmeny na tele vás príjemne prekvapia. 

Aj Zuzane Vačkovej sa podarilo schudnúť! Ako? 

​Aspoň na týždeň vyraďte z jedálnička biele pečivo a ak sa inak nedá, doprajte si radšej kvalitné sacharidy vo forme celozrnného pečiva, cereálií alebo cestovín. Zabudnite na cukor! Ak ho konzumujete príliš veľa, ukladá sa vám práve na bruchu a príliš veľa sladkého spôsobuje aj nafúknuté brucho. Na obedy a večere by ste mali jesť veľa, naozaj veľa zeleniny, ktorá by z veľkej časti mala nahradiť aj rôzne prílohy k mäsu. Jednoznačne by ste mali zabudnúť aj na alkohol! Chudnutie sa dá urýchliť aj tým, že sa budete hýbať. Zabudnite však na namáhavé cvičenia alebo kardio, z ktorého budete odchádzať s vyplazeným jazykom! Zbytočne by vaše telo len unavilo, nezregenerovali by ste, išli by ste na dlh a nechudli by ste. Oveľa vhodnejšia je napríklad rýchlejšia hodinová prechádzka. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie