Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Monika vyhrala súťaž o najkrajšiu vianočnú výzdobu: Úžasné, ako vyzerá jej kancelária!
Zdielať na

Monika vyhrala súťaž o najkrajšiu vianočnú výzdobu: Úžasné, ako vyzerá jej kancelária!

Zdroj: Profimedia

Vianočné party a večierky nám aktuálne opäť nehrozia, no náladu si môžeme vylepšiť aj inak. Možno bude pre vás dobrou inšpiráciou nápad tejto ženy, ktorá vyčarila úsmev na tvári nielen kolegom v práci.

Blížiace sa vianočné sviatky zväčša ľudí rozdeľujú na dva tábory. Kým jedni ich milujú a sviatočnú atmosféru si vytvárajú už od začiatku decembra, druhá kategória nad tým len otrávene gúľa očami. Do ktorej kategórie patríte vy?

Vyzdobenú domácnosť má už aj Silvia Lakatošová.

Manažérka Monika Orrey (47) pracovala v novom zamestnaní iba dva mesiace, keď vyhlásili súťaž vo vianočnom zdobení pracovného priestoru. Keďže Monika Vianoce úplne zbožňuje, zobrala to ako výzvu a svoju kanceláriu premenila na perníkovú chalúpku vo vianočnom šate, píše denník Metro.  

Kreatívna zamestnankyňa strávila chystaním a zdobením svojho pracovného miesta dlhých osem hodín a výsledkom všetkým vyrazila dych.

Steny a strechu chalúpky vyrobila z veľkých kartónových škatúľ, ktoré oblepila hnedým papierom a lepenkou a čarovný domček vyzdobila falošným snehom, rôznymi cukrovinkami, lízankami a ďalšími vianočnými dekoráciami. 

Profimedia

​Monika mala mierne obavy, či to predsa len so snažením neprehnala, no keď ostatní kolegovia uvideli ten výsledok, zostali nadšení, mnohí dokonca priviedli do práce aj svoje deti, aby sa tou vianočnou krásou pokochali.

Asi vás neprekvapí, že súťaživá Monika firemnú súťaž nakoniec aj vyhrala. Čo na to poviete vy? Možno je to dobrý nápad, ako si zlepšiť náladu v týchto ťažkých časoch, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie