Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Mladá mamička vážila 117 kíl, povedala si dosť: Schudla o polovicu a vyzerá fantasticky
Zdielať na

Mladá mamička vážila 117 kíl, povedala si dosť: Schudla o polovicu a vyzerá fantasticky

Zdroj: Profimedia

Táto žena je skvelým príkladom toho, že keď človek naozaj chce, dokáže aj takéto ohromné pokroky. Pozrite sa, ako vyzerá po premene!

29-ročná Indya Agos sa kvôli zlým stravovacím návykom dostala až na váhu 117 kilogramov. Našťastie, dokázala sa nakopnúť, kompletne zmenila životosprávu a podarilo sa jej zhodiť úžasných 54 kíl, píše bodynetwork.com.

Indya mala nadváhu už ako dieťa a preto ju v škole pravidelne šikanovali. Neskôr zažila hanbu a poníženie a pri svojich priateľoch, ktorí jej vyhadzovali na oči, že má poriadne tukové zásoby. “Až keď som sa začala mať rada, dokázala som na svojom živote niečo zmeniť,” priznala mladá žena, ktorú dnes na Instagrame sleduje viac ako 100-tisíc fanúšikov.  

„Keď som si sama uvedomila, ako veľmi si ubližujem nezdravým jedlom, dokázala som sa zmeniť. Záležalo mi na zdraví a mojej budúcnosti. Chcem byť zdravá pre svoje deti, chcem si užívať život. Každý by mal myslieť na to, ako veľmi negatívne ho môže ovplyvniť nadmerná konzumácia soli a cukru,“ povedala.  

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Indyu často prirovnávajú k herečke Megan Fox, podľa niektorých vyzerá úplne ako jej sestra. Výrazne schudnutá a zmenená mladá žena sa dnes dokonca živí ako trénerka a výživová poradkyňa. Svojim klientom často opakuje, aby do svojho jedálnička zaradili viac zeleniny a ovocia.   

„Teraz si varím jedlá, ktoré mi naozaj chutia. Nakupujem kvalitné potraviny a nijako sa neobmedzujem. Jem zdravo a nikto ma neuvidí vo fast foodoch,“ doplnila. Každý deň je teraz vo fitness centre, kde cvičí sama aj s klientmi, a svoj zdravý životný štýl si nemôže vynachváliť. Klobúk dole, fantastická premena, však?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie