Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Dokázala TO: 140-kilová žena schudla o polovicu a požičiava si oblečenie od dcér
Zdielať na

Dokázala TO: 140-kilová žena schudla o polovicu a požičiava si oblečenie od dcér

Zdroj: Profimedia

Dvojnásobná mama sa rozhodla radikálne zmeniť životosprávu a výsledok je fantastický. Dnes vyzerá ako úplne iná osoba a život si užíva plnými dúškami.

44-ročná Claire Friend si prešla neuveriteľnou chudnúcou premenou a za 12 mesiacov zhodila až 70 kíl!

Obezita je mimoriadne nebezpečná a v súvislosti s koronavírusom dvojnásobne!

Obézna Claire roky bojovala s nadváhou a vyskúšala najrôznejšie diéty, ktoré ako inak, nikdy nefungovali, píše denník Mirror.  

„Som astmatička a aj v noci pri zaspávaní som bojovala s dýchaním. Minulé leto počas lockdownu bolo pre mňa zlomové obdobie, išla som do postele a obávala som sa, či sa zobudím," spomína dvojnásobná mama, ktorá pochopila, že ak chce žiť, musí začať so zmenami okamžite.

Profimedia

„Nasledujúci deň som upratala skrine, vyhodila všetky balíčky čipsov a poháre hotových omáčok a jedál, ktoré som mala v zásobe," hovorí Claire, ktorú podporovala aj skupina  Slimming World, do ktorej sa pridala.

„Stanovila som si jasný cieľ a to zhodiť polovicu zo svojej hmotnosti, no až keď som to dokázala, pochopila som, že sa to naozaj dá!“ pokračuje dnes už štíhla zdravá žena, ktorá si dokonca požičiava oblečenie od svojich dospievajúcich dcér, prestala sa skrývať doma a konečne chodí do spoločnosti a užíva si život plnými dúškami.

Fantastická premena, klobúk dole!  

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie