Polojasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Zuzana Belohorcová má nový kšeft a ženy ju vysmiali: Je to trapas!
Zdielať na

Zuzana Belohorcová má nový kšeft a ženy ju vysmiali: Je to trapas!

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Hoci ju príroda bohatou korunou krásy neobdarila, to však neznamená, že Zuzana Belohorcová nemôže robiť reklamu na šampóny, s ktorými by mali aj vaše vlasy narásť. A ženy ju za tento krok poriadne vysmiali!

48-ročná kráska sa nikdy netajila tým, že vždy túžila po bohatej hrive. Tá jej však nikdy nenarástla, preto si aj svoje prirodzené vlasy dáva častokrát predlžovať. 

“Tá príroda to má asi spravodlivo zariadené...niekde uberie, niekde pridá, ale tak to má asi byť...mali by sme byť spokojní s tým, čo máme...nemôžeme mať predsa všetko...celý život túžim mať krásne, husté, dlhé vlasy...a keďže som ich nedostala do vienka...nič sa nedá robiť...” priznala pred časom na instagrame. Belohorcová zrejme vyskúšala kadečo, aby jej vlasy zhustli a rástli, no zdá sa, že u nej akosi nič poriadne nezafungovalo. Aj preto je trochu vtipné, že práve ona a jej dcéra robia reklamu šampónom na vlasy, vďaka ktorým by vaše mali, okrem iného, aj rásť a hriva hustnúť. Zuzanine fanúšičky si to však všimli a vysmiali ju. "Bože, to je trápne, veď tie vlasy nie sú vaše takisto ako aj u vašej dcéry," zhodli sa mnohé. Belohorcová však negatívna kritika vôbec nezaujíma. 

Súvisiace články

Najčítanejšie