Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Veľký horoskop na JÚL: Komu sa bude dariť v láske a kto si finančne prilepší?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚL: Komu sa bude dariť v láske a kto si finančne prilepší?

Zdroj: Profimedia

Komu hviezdy prinesú milostné dobrodružstvo a kto zaboduje v práci? Zistite hneď, čo hviezdy pripravili pre vaše znamenie!

Ani sme sa nenazdali a máme tu mesiac júl. Deťom začali prázdniny a vy si možno práve robíte plány, kde sa počas leta zrelaxovať. Či budete cestovať, alebo oddychovať len niekde na záhrade, určite ste zvedaví, čo všetko vás v tomto letnom mesiaci čaká.

Katka Jesenská a relácia Na chalupe je čoraz populárnejšia!

Baran

Rok 2020 sa prehupol do druhej polovice a Baranov čaká sparné leto! Nebude to ani tak vplyvom počasia ako náročnejšej konštalácie, ktorá si posvieti na kariéru. Nadriadení vás majú pod drobnohľadom, strážia každý váš krok a inovatívne snahy. Po väčšinu júla sa vám veľmi nedarí, ale posledná dekáda vašu reputáciu zlepší. O čo menej sa vám darí v profesii, o to spokojnejší ste v láske. Okolo 13. čakajte isté žatvy!

Býk

Začiatok prázdnin sa ponesie v priateľskom duchu. Ste obklopení rodinou aj dlhoročnými kamarátmi, ale túžite po nových kontaktoch. Baví vás poznávať inšpiratívne tváre, singles si vychutnávajú nevinné zoznamovania. Najlepšie dni pre nájdenie spriaznenej duše nastanú okolo 19. júla. Ani pracovné záležitosti nebudú stáť bokom. Napriek dovolenkovej atmosfére sa vám v hlave roja zaujímavé nápady.

Blíženci

Kňažka lásky otvára svoju náruč pre júl plný duševných i telesných dobrodružstiev. Pokračuje obdobie, kedy vám opačné pohlavie zobe z ruky. Osobitá charizma je spolu so schopnosťou prirodzenej konverzácie zbraňou, pred ktorou si nemôže byť nikto istý. Vás samotnú priťahujú akcieschopní jedinci, s ktorými môže byť leto jedna veľká jazda. Obozretnosť sa oplatí v oblasti financií, tie radšej držte pod zámkom.

Profimedia

Rak

Hviezdy pre vás nie sú na začiatku júla v najlepšom postavení. Podpíše sa to na psychickom naladení, kedy sa nedokážete prinútiť k pozitívnemu mysleniu. Veľa dôvodov k úsmevu nemáte v láske, ani v súkromnom živote. Pokiaľ sa ale budete rýpať vo svojom smútku, odrazí sa to na zdravotnom stave. Upnite sa na kariéru, ktorá hlavne okolo 15. júla sľubuje úplne skvelé výsledky! Svojimi výkonmi prekvapíte dokonca sami seba a ešte dlho budete žať ovocie svojich júlových úspechov.

Lev

Tešíte sa z priazne hviezd v oblasti lásky, ktorá absolútne praje zadaným, ale aj slobodným. Partner na zoznámenie sa pred vami objaví okolo 17. júla. Nebude problém očariť ho žiarivým úsmevom, preto ostych stranou. Úspech si vás nájde aj v zamestnaní, do ktorého neváhate investovať viac času i energie. Na rozdiel od kolegov vám nie je zaťažko riešiť povinnosti navyše, čo sa stretne s kladnou odozvou u nadriadených. 

Profimedia

Panna

Hoci je leto v plnom prúde, Panny v žiadnom prípade nebudú leňošiť. Jednou z hlavných hybných síl ich júlového programu je totiž zamestnanie. Bystrý úsudok a originálne nápady robia nadriadeným radosť predovšetkým okolo 20. júla. Sústreďte sa na splnenie šéfových požiadaviek a úspech máte vo vrecku! Oproti tomu vzťahové záležitosti tak ľahko nevyriešite. Najmä nezadaní budú z ľudí, s ktorými sa stretnú, skôr unavení, než by ich nabili energiou.

Váhy

Vstup do ďalšieho mesiaca ovplyvní nepriaznivé postavenie Merkúra. Kvôli nemu sa ocitnete pod drobnohľadom náročného nadriadeného, ​​ktorý využije každú príležitosť skritizovať vaše pracovné snahy. Zvážte, či by práve teraz nebolo lepšie užiť si letnú dovolenku. Podobne by vám radila aj kňažka lásky, vďaka ktorej si z pracovnej atmosféry zase tak priveľa nerobíte. Singles cítia, že ich osamelosť nebude trvať dlho.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, júl odštartujete zvesela a tušíte, že by to mohol byť celkom príjemný mesiac! Hviezdy vám dávajú za pravdu. Úspech vás poteší v láske aj pri finančných záležitostiach. Nezadaní sa zaradujú z pozvánky na rande od človeka, ktorý im nie je ľahostajný. Do 21. júla vám hviezdy dolievajú doslova plný pohár energie, ale v poslednej dekáde by ste mali brať ohľad na svoje zdravie. Nemyslite len na peniaze.

Strelec

Júl je pre Strelca charakteristický činorodosťou. Ste schopní pracovať dňom i nocou a vaša energia akoby neutíchala. Profesionálny život je aktuálne hnacím motorom, hlavne okolo 12. 7. zbierate jeden úspech za druhým. V láske je priané hlavne tým, ktorí nehľadajú vážnu známosť. Flirt ani románik na jednu noc sa nevylučujú. Zadaní prechádzajú náročnejším obdobím, kedy v rodine riešia odlišné názory a budú potrebovať maximálnu obozretnosť.

Profimedia

Kozorožec

Júl je pre Kozorožcov skúškovým obdobím, ktoré vám vystaví maturitu z vrodenej trpezlivosti. Aktuálna konštelácia upíja z kondície. Bojíte sa spoločnosti a najradšej by ste sa uzavreli do seba. Slobodní nemajú tendenciu k zbližovaniu. Vo vzťahu obviňujete partnera, že sa do vás nedokáže vcítiť. Na pracovisku sa dostávate do sporu s vedením. Nadriadeným oponujete aj v záležitostiach, kedy to nie je vhodné.

Vodnár

Ak sa niečoho v júli nemusíte obávať, potom je to jednotvárnosť. Vodnára čaká úžasný  program plný dobrodružstva aj pracovných úspechov. Začiatok prázdnin sľubuje žeravé leto nielen vďaka počasiu, ale skôr vplyvom početných erotických zážitkov. Venušin Trigon sľubuje zamilovanie ako z červenej knižnice. V zamestnaní si trúfnete aj na tie najnáročnejšie projekty. Nebuďte za sólistu, ale pomôžte aj svojim kolegom.

Profimedia

Ryby

Symbolom prvého prázdninového mesiaca je paradoxne práca. Vďaka aktuálnej konštalácii sa môžete dočkať lukratívnej ponuky, ktorá sa neodmieta. Nadriadení oceňujú vaše originálne myšlienky a neváhajú vám zveriť riešenie istej zamotanej úlohy. V rodinnom kruhu naopak očakávajte menšie nezhody, takže sa rozhodnete stráviť pár dní niekde osamote. Snaha o nájdenie novej lásky je v tomto čase skôr v slepej uličke.

Ondrej Kandráč plánuje počas letného turné oslavovať najmä narodenie dcérky Márie!

Súvisiace články

Najčítanejšie