Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z bacuľatej kuchárky štíhla kočka: Nigella konečne našla spôsob, ako si udržať váhu
Zdielať na

Z bacuľatej kuchárky štíhla kočka: Nigella konečne našla spôsob, ako si udržať váhu

Zdroj: Profimedia

Patrí k najslávnejším kuchárkam na svete a ľudia ju zbožňujú nielen kvôli receptom, ale aj kvôli atraktívnemu vzhľadu. V posledných rokoch však prešla výraznou premenou a vyzerá to tak, že jej zvodné oblinky sú definitívne fuč.

Začiatkom tohto roka oslávila Nigella Lawson neuveriteľnú 60-tku! Nielen že vyzerá oveľa mladšie, ale po dlhých rokoch sa jej podarilo aj výrazne schudnúť a nižšiu váhu si udržať. Ako to zvládla? 

Vyskúšate si podľa Nigelly niečo uvariť?

;list=PL8QjQ3mEtW8UTZ-MhXOOOyv6Ih49hVHes&index=1

Sexi bohyňa s vareškou

Táto prezývka je prischla pred rokmi, keď bola jej popularita na absolútnom vrchole. Jej program o varení bol mimoriadne populárny a mnohí chlapi sa priznali, že si nenechajú ujsť ani jeden diel. Na príťažlivú Nigellu v kuchyni sa naozaj dobre pozeralo! Okrem samotných kuchárskych relácii je Nigella autorkou mnohých kuchárskych kníh, ktoré sa úspešne predávajú v mnohých krajinách po celom svete.

Hoci Nigellu mnohí zbožňovali práve pre jej oblé krivky a ohromný apetít, ktorým sa netajila, predsa sa rozhodla po rokoch urobiť niečo so svojou postavou.

Schudnúť sa dá v každom veku

Populárna kuchárka sa snažila schudnúť už niekoľkokrát, ale nikdy si váhu nedokázala udržať. Posledné dva roky je však výrazne chudšia a tvrdí, že konečne našla spôsob, ako sa vyhnúť jojo efektu. Je pravdou, že pribúdajúcim vekom sa metabolizmus spomaľuje, práve preto treba urobiť zmeny vo svojom jedálničku natrvalo. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Worlds First Pandan Liqueur (@bandoeng22_pandanliqueur),

“Žiadnym diétam neverím. Treba si celkovo zlepšiť životosprávu, pridať viac zeleniny a zdravých jedál. Čím som staršia, tým viac si uvedomujem, že bez pravidelného pohybu to jednoducho nejde. Chodím trikrát do týždňa na jogu a veľmi ma to baví. Každý by si mal vybrať taký druh športu či cvičenia, pri ktorom sa cíti dobre a prirodzene,” radí krásna kuchárka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa nigella lawson (@_nigella_lawson_),

Britskú kuchárku často označujú za sexsymbol, no ona sa tak rozhodne necíti. “Kamery dokážu ľudí zmeniť na okúzľujúcich, vždy si hovorím, že ľudia musia byť sklamaní, keď ma potom stretnú v reálnom živote,” povedala skromne pre magazín The Weekend Australian Magazine.

Podľa nás vyzerá senzačne a šesťdesiatku by sme jej rozhodne netipovali!

Nigella Lawson

Profimedia

?v=849115662182165

Nigella Lawson

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nigella (@nigellalawson),

Súvisiace články

Najčítanejšie