Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Plačkovej utajené tehotenstvo: Nič vám neprezradím!
Zdielať na

Plačkovej utajené tehotenstvo: Nič vám neprezradím!

Zdroj: archív Z.P.

Na Slovensku je nekorunovanou kráľovnou Instagramu a vďaka viacerým biznisom je aj finančne zabezpečená. Jediné, čo Zuzane Plačkovej chýba, je dieťa...

Zuzana nedávno priznala, že sa aj ona zaradila medzi slovenských milionárov. Vďaka svojim firmám zarába mesačne cez 150 00 eur! Kráske to neklape len v biznise, ale aj v súkromí. S manželom Reném tvoria spokojný a šťastný pár a len pred pár dňami oslávili 10. výročie vzťahu. 

​Jediné, čo im ku šťastiu chýba je dieťa. Zdá sa, že aj v tomto má Zuzana jasný plán. "Presne viem, kedy bude obdobie môjho tehotenstva, ale nič neprezradím a bola by som rada, ak by som celé tehotenstvo udržala v tajnosti," nechala sa počuť tmavovláska. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Kedy presne to bude, nie je isté a podľa všetkého sa o jej pláne založiť si rodinu, nikto ani tak skoro nedozvie. Možno ten moment príde už čoskoro... Isté je, že Plačková ani svoje zatiaľ nenarodené dieťa nebude ukazovať v rôznych reklamách, ako to robia mnohé celebritné mamičky. Prečo? "Ja nepotrebujem kočík a detské veci dostávať zadarmo a byť ako väčšina ľudí na Instagrame. Ja sa viem o svoje dieťa postarať a tie plienky a kočík mu tiež viem kúpiť! Nepotrebujem ho zapredať za blbosti od malička... Keď niekto bude chcieť moje dieťa do reklamy na niečo, bude to v 10-tisícoch, lebo to bude dieťa kráľovnej," dodala sebavedome Zuzana. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Súvisiace články

Najčítanejšie