Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
O deti Kate a Williama sa stará najlepšia opatrovateľka Británie: Páčili by sa vám pravidlá, ktoré musia George, Charlotte a Louis dodržiavať?
Zdielať na

O deti Kate a Williama sa stará najlepšia opatrovateľka Británie: Páčili by sa vám pravidlá, ktoré musia George, Charlotte a Louis dodržiavať?

Zdroj: Profimedia.sk

Musia mať špeciálne vzdelanie aj výcvik, aby sa mohli starať o deti kráľovskej rodiny. Jednou zo špeciálne vycvičených žien je aj Maria Borrallo, ktorú si princ Williama a Kate najali, aby im pomohla s výchovou ich troch ratolestí...

Ak si myslíte, že byť opatrovateľkou v kráľovskej rodine je sen, omyl! Každá mladá žena totiž musí absolvovať špeciálne štúdium na prestížnej univerzite Norland College, ktorá budúce opatrovateľky pripravuje. 

​Pestúnka musí, okrem všeobecného prehľadu, vedieť aj dokonale šoférovať a ovládať sebaobranu, keďže čiastočne slúži aj ako osobný strážca detí. Nesmie pri deťoch používať akékoľvek fyzické tresty, za to však má aj pravidlá, ktoré musia jej zverenci dodržiavať. A tie má aj Maria Borrallo, ktorú si William a Kate vybrali, aby sa starala o ich tri deti. Odmalička ich učí, aby sa na verejnosti vedeli správať a nerobili rodičom hanbu len preto, lebo nemajú náladu. Skoro každý deň musia skúšať nové jedlo a v posteli musia byť o 19.00 a to každý večer! Všetky hry sa deti hrajú vonku a to za každého počasia. Veľa jazdia na bicykli, hrajú sa so psom a pomáhajú v záhrade. Maria sa deti snaží mnohému priučiť práve prostredníctvom hier...

Profimedia.sk

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie