Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Po piatich mesiacoch ju konečne ukázala: Takto vyzerá dcérka Paris Hilton
Zdielať na

Po piatich mesiacoch ju konečne ukázala: Takto vyzerá dcérka Paris Hilton

Zdroj: Profimedia

Takmer pol roka trvalo, kým svoju dcérku London ukázala celému svetu. Dievčatko jej rovnako, ako aj syna Phoenixa, vynosila náhradná matka.

Keď Paris prvýkrát prezradila, že sa stala matkou, bol to pre všetkých veľký šok. A to vrátane jej rodiny, ktorej o synovi Phoenixovi tiež nič nepovedala. Po odhalení veľkej novinky už ale rozhodne nešetrila fotkami a videami so svojim synom a neustále opakovala, ako ju materstvo napĺňa. Nikoho už tak zrejme neprekvapilo, že na svet prišlo aj ďalšie dieťa dedičky hotelového impéria, dievčatko menom London, píše brightside.me. Slávna mamina jej tváričku skrývala päť mesiacov.

„Predstavujem vám London Marilyn Hilton-Reum. O tom, že budem mať dievčatko menom London, som snívala tak dlho, ako si len dokážem vybaviť. Som taká vďačná, že je tu. Naozaj si užívam každý okamih, ktorý s ňou strávim. Spoločne s Phoenixom mi moje anjelské deti ukázali takú hlbokú lásku, ktorú som spoznala až ako matka,“ napísala k snímkam Paris, ktorá ďalej uviedla, že jej materstvo inšpirovalo k novej piesni, ktorú vytvorila so speváčkou Siou.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Na rozkošných záberoch je dievčatko oblečené do krásnych šiat s ružovou mašľou na hlave, ďalšie snímky ukazujú aj syna Phoenixa a manžela Paris Cartera Reuma, ktorého si vzala v roku 2021 po tom, čo spolu tri roky chodili a poznali sa už desať rokov.  

Zatiaľ nie je jasné, či Paris bude rozširovať rodinu aj o ďalších členov, pred časom sa ale vyjadrila, že by chcela veľa detí a nechala si zmraziť množstvo vajíčok. 

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Súvisiace články

Najčítanejšie