Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bagarová vyšla s pravdou von a ukázala brucho po pôrode: TOTO chcelo odvahu!
Zdielať na

Bagarová vyšla s pravdou von a ukázala brucho po pôrode: TOTO chcelo odvahu!

Zdroj: Instagram/MB

Krásna speváčka sa už takmer tri mesiace teší z dcérky Rumie. Práve jej venuje všetok voľný čas a na starostlivosť o sebe jej žiadny nezostáva . Ako je možné, že to na nej nie je vidieť?

Pre každú prvorodičku je starostlivosť o bábätko poriadna makačka. Zvládnuť popritom aj domáce práce a navariť, býva často neľahká úloha. Nie div, že väčšina žien má pocit, že na nič iné im nezostáva čas.

​To je aj prípad Bagárovej, ktorá všetok svoj čas venuje práve dcérke. Hoci speváčka vyzerá super a môže sa pýšiť štíhlou postavičkou, zatiaľ sa jej nepodarilo vrátiť sa ku cvičeniu. Monika dokonca priznala to, čo väčšinu jej fanúšikov zaujímalo: Koľko vážila pred pôrodom? "Pribrala som 22 kilogramov," zdôverila sa. Pri pohľade na ňu dnes, ťažko veriť, že to bolo až toľko kilogramov!

Instagram/bagarovamonika

​Necelé tri mesiace od pôrodu je kráska opäť tenká ako prútik! "3 kg do pôvodnej váhy. Neviem, ako je to možné, všetko išlo samé," priznala. Kým iné ženy musia na sebe tvrdo makať, aby zhodiť každý pribraný gram, iným to ide tak jednoducho...

Instagram/bagarovamonika

Súvisiace články

Najčítanejšie