Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Willisova vnučka oslávila 1 rok: Zábery chorého herca s milovaným dievčatkom dojali ľudí
Zdielať na

Willisova vnučka oslávila 1 rok: Zábery chorého herca s milovaným dievčatkom dojali ľudí

Zdroj: instagram/brucewillisbw

Niekdajší akčný hrdina sa kvôli ochoreniu úplne zmenil, no láska jeho najbližších mu stále dáva dôvod na radosť zo života. Dôkazom sú aj jeho fotky s rozkošnou vnučkou.

Uplynulý víkend bolo v rodine Brucea Willisa (69) poriadne veselo. Oslavovali sa prvé narodeniny jeho vnučky Louetty, píše magazín People.

O roztomilú sériu fotografií sa pri tejto príležitosti podelila pyšná mamička Rumer Willis, ktorá zvečnila svoje dievčatko v slávnostných šatách s balónikmi, ale do narodeninového priania vložila aj niekoľko starších záberov.    

„Ach, naša malinká nežná dcérka, nemôžem uveriť, že máš už rok,“ znelo v úvode láskyplného vyznania mamičky pre dcérku. Rumer s viac ako miliónom svojich sledujúcich zdieľala zábery aj z čias, kedy bola Louetta ešte v brušku a dokonca pridala aj momenty, kedy sa pýtala na svet.   

Takmer všetci komentujúci však dodali, že úplne najviac ich dojala fotografia, na ktorej sa malá Louetta chystá objať dedka Brucea.

“Oslavujeme jeden rok radosti, smiechu a sladkých spomienok s naším malým slniečkom. Všetko najlepšie k 1. narodeninám našej milovanej vnučke, ktorá nám do života priniesla toľko lásky,” objavilo sa aj na Instagrame Brucea Willisa pod ďalšími zábermi dedka s vnučkou. Úžasné, že má okolo seba toľko milujúcich ľudí, je to určite ten najlepší liek, ktorý mu pomáha prežívať aj náročné dni s úsmevom...  

Súvisiace články

Najčítanejšie